Kepta višta

Keptos vištos receptas išgelbės ruošiant šventinį stalą. Nepagailėkite prieskonių ir orkaitėje kepta višta bus ypatingai skani!
3.89 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 9
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Dubenyje išmaišykite prieskonius ir prieskonines daržoves: druską, svogūną, čiobrelius, citrinpipirius, maltus pipirus, česnaką, kmynus;
  2. Paruoškite vištą kepimui (nuplaukite, išvalykite vidų), nusausinkite vištos viršų ir vidų popieriniu rankšluosčiu;
  3. Šiek tiek apšlakstykite vištą citrinos sultimis, ištepkite vištą majonezu, sumaišytais prieskoniais gerai įtrinkite vištos vidų ir išorę, įdėkite vištą į kepimo rankovę (kepimo maišelį). Palikite vištą maišelyje šaldytuve 6 valandoms arba per naktį;
  4. Įkaitinkite orkaitę iki 120 laipsnių, įdėkite vištą į skardą (skardoje šiek tiek vandens) ir kepkite 3 valandas. Atverkite maišelį, kad vištos viršus apskrustų ir kepkite ne daugiau kaip valandą;
  5. Palikite vištą atvėsti 10 minučių prieš pjaustant.

Galite patiekti orkaitėje keptą vištą ant šventinio stalo. Skanaus!

Susiję receptai
Atsiliepimai
Tavo vardas | 4-18-2014 20:04

skanu

Tavo vardas | 3-19-2013 16:03

tai ka, kepti vista 4 val. nu jo

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą