Šiek tiek apšlakstykite vištą citrinos sultimis, ištepkite vištą majonezu, sumaišytais prieskoniais gerai įtrinkite vištos vidų ir išorę, įdėkite vištą į kepimo rankovę (kepimo maišelį). Palikite vištą maišelyje šaldytuve 6 valandoms arba per naktį;
4
Įkaitinkite orkaitę iki 120 laipsnių, įdėkite vištą į skardą (skardoje šiek tiek vandens) ir kepkite 3 valandas. Atverkite maišelį, kad vištos viršus apskrustų ir kepkite ne daugiau kaip valandą;
5
Palikite vištą atvėsti 10 minučių prieš pjaustant.
viagra online drugstore viagra canadian pharmacy no prescription https://viagraadultsed.com/
teva sildenafil reviews sildenafil citrate 100mg tab reviews https://sildenafilrealed.com/
lyrica canadian pharmacy 15 rx pharmacy https://pharmacyday5.com/
persuasive essay about using cellphones while driving ib english paper 1 essay structure https://essaytruelist.com/
an essay concerning human understanding short summary frankenstein hubris essay https://essayrightversion.com/
journalistic essay examples abortion argumentative essay introduction https://essayanalyticok.com/
essay population growth pakistan essay on child labour wikipedia https://essaychekhere.com/
Nepasakei kad vista nupest reik, tai tos sukepusios plunksnos ne pats skaniausias dalykas.
Seną vištą galima kepti ir pusę dienos
Tiek ilgai vištos kepti nereikia,na jei ji sena
Ir kiaulę galima iškepti per 4 val. :0))
Skanu.
skanu
tai ka, kepti vista 4 val. nu jo