Kepta višta

Keptos vištos receptas išgelbės ruošiant šventinį stalą. Nepagailėkite prieskonių ir orkaitėje kepta višta bus ypatingai skani!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 11
Loading...
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 11
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Kepta višta

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Dubenyje išmaišykite prieskonius ir prieskonines daržoves: druską, svogūną, čiobrelius, citrinpipirius, maltus pipirus, česnaką, kmynus;
  • 2
    Paruoškite vištą kepimui (nuplaukite, išvalykite vidų), nusausinkite vištos viršų ir vidų popieriniu rankšluosčiu;
  • 3
    Šiek tiek apšlakstykite vištą citrinos sultimis, ištepkite vištą majonezu, sumaišytais prieskoniais gerai įtrinkite vištos vidų ir išorę, įdėkite vištą į kepimo rankovę (kepimo maišelį). Palikite vištą maišelyje šaldytuve 6 valandoms arba per naktį;
  • 4
    Įkaitinkite orkaitę iki 120 laipsnių, įdėkite vištą į skardą (skardoje šiek tiek vandens) ir kepkite 3 valandas. Atverkite maišelį, kad vištos viršus apskrustų ir kepkite ne daugiau kaip valandą;
  • 5
    Palikite vištą atvėsti 10 minučių prieš pjaustant.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Kestukas | 12-11-2017 23:12

Nepasakei kad vista nupest reik, tai tos sukepusios plunksnos ne pats skaniausias dalykas.

Jurga | 11-1-2016 20:11

Seną vištą galima kepti ir pusę dienos

Lina | 11-1-2016 20:11

Tiek ilgai vištos kepti nereikia,na jei ji sena

fėja | 4-29-2016 20:04

Ir kiaulę galima iškepti per 4 val. :0))

pranas | 12-22-2014 22:12

Skanu.

Tavo vardas | 4-18-2014 20:04

skanu

Tavo vardas | 3-19-2013 16:03

tai ka, kepti vista 4 val. nu jo

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą