Džiovintas raudonėlis

Džiovintas raudonėlis – aukštas žolinis prieskoninis augalas, plačiai naudojamas tiek liaudies medicinoje, tiek patiekaluose. Džiovintas raudonėlis naudojamas kaip prieskoninis augalas įvairiems patiekalams, įskaitant troškinius, makaronus, picas, padažus ir marinatus (ypač Viduržemio jūros regione – Italijone, Turkijoje, Graikijoje). Raudonėlis yra aromatinga, kartoko skonio žolelė, deranti su aštriu maistu, taip pat žuvies ir mėsos patiekalais, tinkanti padažams pagardinti.

Džiovintas raudonėlis: susiję receptai
Šaltibarščių receptas
30 min.
Tradiciniai lietuviški šaltibarščiai - receptas puikiai tinka vasarą! Gardumas slypi daržovių santykyje ir...
Raudonas padažas picai
45 min.
Mhmmm... gardus padažas picai. Kur kas maloniau ruošti namuose, negu nusipirkti jau pagamintą.
Kepta višta
300 min.
Keptos vištos receptas išgelbės ruošiant šventinį stalą. Nepagailėkite prieskonių ir orkaitėje kepta višta bus ypatingai skani!
Graikiškos salotos
30 min.
Magiškas graikiškų salotų receptas: originalios tradicinio ruošimo graikiškos salotos su užpilu. Pasigaminti užtruksite vos pusvalandį.