Džiovintas raudonėlis

Džiovintas raudonėlis – aukštas žolinis prieskoninis augalas, plačiai naudojamas tiek liaudies medicinoje, tiek patiekaluose. Džiovintas raudonėlis naudojamas kaip prieskoninis augalas įvairiems patiekalams, įskaitant troškinius, makaronus, picas, padažus ir marinatus (ypač Viduržemio jūros regione – Italijone, Turkijoje, Graikijoje). Raudonėlis yra aromatinga, kartoko skonio žolelė, deranti su aštriu maistu, taip pat žuvies ir mėsos patiekalais, tinkanti padažams pagardinti.

Džiovintas raudonėlis : susiję receptai
Šaltibarščių receptas
30
min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...
Tradiciniai lietuviški šaltibarščiai - receptas puikiai tinka vasarą! Gardumas slypi daržovių santykyje ir...
45
min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
Mhmmm... gardus padažas picai. Kur kas maloniau ruošti namuose, negu nusipirkti jau pagamintą.
Kepta višta
300
min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 10
Loading...
Keptos vištos receptas išgelbės ruošiant šventinį stalą. Nepagailėkite prieskonių ir orkaitėje kepta višta bus ypatingai skani!
Graikiškos salotos
30
min.
4.43 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 14
Loading...
Magiškas graikiškų salotų receptas: originalios tradicinio ruošimo graikiškos salotos su užpilu. Pasigaminti užtruksite vos pusvalandį.