Citrinpipiriai

Citrinpipiriai – universalus prieskonių mišinys (sūrus, rūgštus). Dažniausiai naudojami šaltiems, ir karštiems žuvies, mėsos, vištienos ir vegetariškiems patiekalams, padažams, salotoms.

Citrinpipiriai: susiję receptai
Kepta višta
300 min.
Keptos vištos receptas išgelbės ruošiant šventinį stalą. Nepagailėkite prieskonių ir orkaitėje kepta višta bus ypatingai skani!
Ramunės burokėlių sriuba
45 min.
Gardi burokėlių ir faršo sriuba. Iš tiesų sotaus burokėlių patieklo receptas - ko daugiau reikia pasistiprinti norinčiam žmogui?
Ugnytės lašišos filė
45 min.
Itin sumaniai suprieskoniuotos ir orkaitėje kepamos lašišos filė receptas. Patiekite su žaliomis daržovėmis ir ryžiais.