Ugnytės lašišos filė
Itin sumaniai suprieskoniuotos ir orkaitėje kepamos lašišos filė receptas. Patiekite su žaliomis daržovėmis ir ryžiais.
Jokūbas

Loading ...
min.
Sudėtinės dalys:
-
Lašiša, 500
g
-
Svogūnas, 1
vnt.
-
Česnakas, 1
vnt.
-
Citrinpipiriai,
pagal skonį
-
Druska,
pagal skonį
-
Medus, 1
a. šaukštelis
-
Garstyčios, 1
a. šaukštelis
-
Citrina, 1/2
vnt.
-
Petražolės,
pagal skonį
-
Krapai,
pagal skonį
-
Bazilikas,
pagal skonį
-
Rozmarinas,
pagal skonį
Gaminimas:
- Lašišos filė gabaliukus ištrinti susmulkintu česnaku, medumi ir garstyčių padažu bei visais aukščiau išvardintais prieskoniais.
- Palaukti 2 valandas ir kepti 20-30min. 200-180 laipsnių orkaiteje kepimo maišelyje.
- Patiekti su ryžiais ir žaliomis daržovemis.
Susiję receptai