Ugnytės lašišos filė
Itin sumaniai suprieskoniuotos ir orkaitėje kepamos lašišos filė receptas. Patiekite su žaliomis daržovėmis ir ryžiais.
Paruošimo min. | Gaminimo
min.
Loading...
Loading...
Paruošimo min. | Gaminimo
min.
Sudėtinės dalys
-
Lašiša, 500 g
-
Svogūnas, 1 vnt.
-
Česnakas, 1 vnt.
-
Citrinpipiriai, pagal skonį
-
Druska, pagal skonį
-
Medus, 1 a. šaukštelis
-
Garstyčios, 1 a. šaukštelis
-
Citrina, 1/2 vnt.
-
Petražolės, pagal skonį
-
Krapai, pagal skonį
-
Bazilikas, pagal skonį
-
Rozmarinas, pagal skonį
Gaminimas
- 1
Lašišos filė gabaliukus ištrinti susmulkintu česnaku, medumi ir garstyčių padažu bei visais aukščiau išvardintais prieskoniais.
- 2
Palaukti 2 valandas ir kepti 20-30min. 200-180 laipsnių orkaiteje kepimo maišelyje.
- 3
Patiekti su ryžiais ir žaliomis daržovemis.
Susiję receptai