Rozmarinas

Rozmarinas – žolinis prieskoninis augalas. Patiekalams gaminti naudojami lapai, žiedai, jauni ūgliai tiek sausi, tiek džiovinti. Paprastai tinka ruošiant žuvies, daržovių, keptos mėsos, salotų, grybų, paukštienos patiekalus.

Rozmarinas: susiję receptai
Kijevo kotletas
50 min.
Šiandieną gaminsime Kijevo kotletą, tačiau ne kaip įprasta - iš kiaulienos faršo. Skanu ir sotu. Receptas su nuotrauka - išbandykite!
Imbieriniai sausainiai Kalėdoms
80 min.
Šiandien prikepsime daugybę imbierinių sausainių. Bet labai skanūs, ar pakaks Kalėdoms ir tarpušvenčiui?
Vištiena su medumi ir garstyčiomis
60 min.
Kepsime vištieną orkaitėje! Nustebtumėte sužinoję, kokį skonį slepia medus ir garstyčios...
Ugnytės lašišos filė
45 min.
Itin sumaniai suprieskoniuotos ir orkaitėje kepamos lašišos filė receptas. Patiekite su žaliomis daržovėmis ir ryžiais.