Rozmarinas

Rozmarinas – žolinis prieskoninis augalas. Patiekalams gaminti naudojami lapai, žiedai, jauni ūgliai tiek sausi, tiek džiovinti. Paprastai tinka ruošiant žuvies, daržovių, keptos mėsos, salotų, grybų, paukštienos patiekalus.

Rozmarinas : susiję receptai
Kijevo kotletas
50
min.
4.07 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 14
Loading...
Šiandieną gaminsime Kijevo kotletą, tačiau ne kaip įprasta - iš kiaulienos faršo. Skanu ir sotu. Receptas su nuotrauka - išbandykite!
Imbieriniai sausainiai Kalėdoms
80
min.
4.57 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 14
Loading...
Šiandien prikepsime daugybę imbierinių sausainių. Bet labai skanūs, ar pakaks Kalėdoms ir tarpušvenčiui?
Vištiena su medumi ir garstyčiomis
60
min.
4.38 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 16
Loading...
Kepsime vištieną orkaitėje! Nustebtumėte sužinoję, kokį skonį slepia medus ir garstyčios...
Ugnytės lašišos filė
45
min.
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
Itin sumaniai suprieskoniuotos ir orkaitėje kepamos lašišos filė receptas. Patiekite su žaliomis daržovėmis ir ryžiais.