Medų sudedame į prikaistuvį ir pastarąjį pamerkiame į karštą vandenį - kad medus suskystėtų. Į prikaistuvį taip pat sudedame sviestą. Kai viskas ištirps, gerai išmaišykime;
2
Medaus ir sviesto masę supilkime į didelį dubenį, suberkime cukrų ir žiupsnelį druskos - viską gerai išmaišykime;
3
Kitame dubenyje išplakime kiaušinius, sumaišykime su prieskoniais (maltais gvazdikėliais, cinamonu, maltu imbieru ir muskatu) bei supilkime į tešlą;
4
Miltus sumaišykime su kepimo milteliais ir suberkime į dubenį. Užminkykime imbierinių sausainių tešlą ir padėkime į šaldytuvą valandai, kad pastingtų;
5
Iškočiokime tešlą ir išpjaukime norimos formos sausainius, sudėkime juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos ir kepkime iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12-15min.