Gardžių ir visuomet pavykstančių keksiukų su cinamonu receptas!
Sudėtinės dalys
Gaminimas
- 1Imame kambario temperatūros sviestą ir atskiriame 3/4 viso kiekio. Sumaišome jį su puse stiklinės cukraus. Tuomet pridedame keletą plaktų kiaušinių, įtarkuojame muskato riešuto (ketvirtį šaukštelio), įpilame pieno ir viską gerai išmaišome;
- 2
Tuomet pridedame miltus, kuriuose iš anksto paskirstome arbatinį šaukštelį kepimo miltelių. Tešla turėtų gautis klampi!- 3
Dedame keksiukų masę į formeles - silikonines, popierines ar metalines (šias reikėtų ištepti riebalais). Pašauname į iki 180 įkaitintą orkaitę ir kepame 17-20 min. kol keksiukų viršus dailiai įgels;- 4
Išėmus iš orkaitės iš karto aptepame keksiukų viršų sviestu (likusi dalis) bei apibarstome cukraus (dviejų šaukštų) ir cinamono mišiniu.Susiję receptai - 2