Kitame dubenyje išsukime sviestą (apie 150g) su cukrumi iki vientisos masės, vieną po kito įkulkime kiaušinius, kaskart gerai išmaišykime. Įmaišykime arbatinį šaukštelį vanilinio cukraus;
4
Sumaišykime miltų ir svieso mases, įmaišykime apie 2/3 stiklinės pasukų. Šaukšteliu kabinkime tešlą ir išdėkime į sviestu išteptą kepimo formą (apie 2-3 cm atstumu vienas nuo kito). Kepkime apie 12-15 min. kol sausainiai išsipūs, o sausainių krašteliai pagels;
5
Šiek tiek ataušinkite sausainius ir pasiruoškite užtepą: išmaišykime 4 šaukštus pasukų su 1 1/2 stiklinės cukraus pudros ir 1/2 a.šauktelio vanilinio cukraus. Užtepkime užtepą ant šiltų sausainių, pabarstykime tarkuota citrinos žievele.