Pasukos

Pieniškos pasukos gaunamos mušant sviestą iš grietinėlės. Pagal baltymų, riebalų ir laktozės kiekį pasukos labai panašios į liesą pieną, tačiau jos daug vertingesnės, kadangi jų sudėtyje gausu lecitino. Surauginus pasukas, gaunamos raugintos pasukos.

Pasukos : susiję receptai
Citrininiai sausainiai
60
min.
4.80 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
Minkšti ir saldūs citrininiai sausainiai - ant Jūsų stalo ilgai neužsibus! Receptas su nuotrauka.
Bananiniai pasukų blyneliai
45
min.
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
Gardūs blyneliai Jums ir Jūsų vaikučiams. Ypatingai tiks savaitgalio pusryčiams arba vakarienei.