Bananiniai pasukų blyneliai

Gardūs blyneliai Jums ir Jūsų vaikučiams. Ypatingai tiks savaitgalio pusryčiams arba vakarienei.
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Gardūs blyneliai Jums ir Jūsų vaikučiams. Ypatingai tiks savaitgalio pusryčiams arba vakarienei.

  1. Miltus, druską, kepimo miltelius, cukrų ir vanilinį cukrų gerai išmaišykite dubenyje.
  2. Įkulkite kiaušinio trynius, įdėkite sviestą, įpilkite pasukas, pieną ir maišykite iki vientisos masės.
  3. Atskirai labai gerai išplakite kiaušinio baltymą ir supilkite į tešlą.
  4. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją aliejumi. Šauktu dėkite tešlą į keptuvę ir kepkite blynelius.
  5. Patiekimui : suberkite cukraus pudrą (140g) į dubenį ir sudėkite pjaustytus bananus, gerai apvoliokite kiekvieną gabalėlį. Trumpam sudėkite į keptuvę, kol masė karamelizuosis, įpilkite klevų sirupo ir viską gerai išmaišykite. Supilkite masę į dubenį ir sumaišykite su natūraliu jogurtu.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą