Bananiniai pasukų blyneliai

Gardūs blyneliai Jums ir Jūsų vaikučiams. Ypatingai tiks savaitgalio pusryčiams arba vakarienei.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Bananiniai pasukų blyneliai
Gardūs blyneliai Jums ir Jūsų vaikučiams. Ypatingai tiks savaitgalio pusryčiams arba vakarienei.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Miltus, druską, kepimo miltelius, cukrų ir vanilinį cukrų gerai išmaišykite dubenyje.
  • 2
    Įkulkite kiaušinio trynius, įdėkite sviestą, įpilkite pasukas, pieną ir maišykite iki vientisos masės.
  • 3
    Atskirai labai gerai išplakite kiaušinio baltymą ir supilkite į tešlą.
  • 4
    Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją aliejumi. Šauktu dėkite tešlą į keptuvę ir kepkite blynelius.
  • 5
    Patiekimui : suberkite cukraus pudrą (140g) į dubenį ir sudėkite pjaustytus bananus, gerai apvoliokite kiekvieną gabalėlį. Trumpam sudėkite į keptuvę, kol masė karamelizuosis, įpilkite klevų sirupo ir viską gerai išmaišykite. Supilkite masę į dubenį ir sumaišykite su natūraliu jogurtu.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą