Taip kemapus blynelius galima įdaryti dešrelėmis, varške, kiaulienos faršu, apkeptomis daržovėmis... Šį kartą - bananais!
Sudėtinės dalys
Gaminimas
- 1Dubenyje išplakime 2 kiaušinius, pagardinkime žiupsneliu druskos ir cukraus, įpilkime du valgomuosius šaukštus aliejaus, gerai išmaišykime;
- 2
Įpilkime 500 ml vandens ir suberkime 16 v. šaukštų miltų – gerai išplakime;- 3
Įkaitintą keptuvę patepkime kempinėle, išmirkyta aliejuje, ir samčiu pilkime tešlą blynui kepti, apkepame silpnai iš abiejų pusių;- 4
Į kiekvieną blynelį įvyniokime 1/3 - 1/2 banano supjaustyto riekelėmis arba išilgai;- 5
Bananais įdarytus blynelius atskirai apkepkime, valgykime su grietine ir uogomis.Susiję receptai - 2