Šiandien gaminote apelsinų želė desertą ir liko apelsinų minkštimo, su kuriuo nežinote, ką daryti? Tiesiog įmaišykime minkštimą į blynelius...
Sudėtinės dalys
- Kiaušinis, 4 vnt.
- Grietinėlė, 150 ml
- Miltai, 2 stiklinė
- Cukrus, 100 g
- Vanilinis cukrus, žiupsnelis
- Apelsinas, 2 vnt.
Gaminimas
- 1Kiaušinius išsukime su cukrumi.
- 2
Apelsinų minkštimus sutrinkime trintuvu (gali būti ir daugiau kaip 2 apelsinai). Sutrintą masę kartu su grietinėle supilkime į kiaušinių sukinį ir gerai išmaišykime. Suberkime miltus ir žiupsnelį vanilinio cukraus, išmaišykime iki vienalytės masės.- 3
Įkaitintoje ir riebalais išteptoje keptuvėje apkepkime blynelius iš abiejų pusių.Susiję receptai - 2