Apelsininiai blyneliai

Įprasti miltiniai blyneliai kiek kitaip - su vaisiaus minkštimu.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.20 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
4.20 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Apelsininiai blyneliai
Šiandien gaminote apelsinų želė desertą ir liko apelsinų minkštimo, su kuriuo nežinote, ką daryti? Tiesiog įmaišykime minkštimą į blynelius...

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Kiaušinius išsukime su cukrumi.
  • 2
    Apelsinų minkštimus sutrinkime trintuvu (gali būti ir daugiau kaip 2 apelsinai). Sutrintą masę kartu su grietinėle supilkime į kiaušinių sukinį ir gerai išmaišykime. Suberkime miltus ir žiupsnelį vanilinio cukraus, išmaišykime iki vienalytės masės.
  • 3
    Įkaitintoje ir riebalais išteptoje keptuvėje apkepkime blynelius iš abiejų pusių.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą