Apelsininiai blyneliai

Įprasti miltiniai blyneliai kiek kitaip - su vaisiaus minkštimu.
4.20 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Šiandien gaminote apelsinų želė desertą ir liko apelsinų minkštimo, su kuriuo nežinote, ką daryti? Tiesiog įmaišykime minkštimą į blynelius…

  1. Kiaušinius išsukime su cukrumi.
  2. Apelsinų minkštimus sutrinkime trintuvu (gali būti ir daugiau kaip 2 apelsinai). Sutrintą masę kartu su grietinėle supilkime į kiaušinių sukinį ir gerai išmaišykime. Suberkime miltus ir žiupsnelį vanilinio cukraus, išmaišykime iki vienalytės masės.
  3. Įkaitintoje ir riebalais išteptoje keptuvėje apkepkime blynelius iš abiejų pusių.

Skanaukime su grietine ir vyškių uogiene! Blyneliai puikiai tik ir artėjančioms Užgavėnėms.

 

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą