Šiam desertui pagaminti Jums reikės apelsinų skonio želė.
Gaminimas
- 1Pirmiausia per pusę perpjauname apelsinus. Į dubenį išspaudžiame apelsinų sultis, kruopščiai šaukšteliu išgrandome apelsinų minkštimą;
- 2
Pusėje litro užvirusio vandens ištripiname želė (kaip nurodyta ant želė pakelio). Šiek tiek atvėsiname. Supilame apelsinų sultis ir degtinę (pagal skonį);- 3
Apelsinų puseles sudedame į keksiukų skardą (arba kitą skardą, kad puseles būtų galima stabliai padėti) ir supilstome želė skystį;- 4
Apjuosiame skardą maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą, kad pastovėtų per naktį ir sustingtų;- 5
Išėmus apelsinų puseles, perpjauname jas į keturias dalis.Susiję receptai - 2
Modesta, ko tiksliai nepavyko išpildyti gaminant šiuos apelsinus?
as irgi bandziau nieka nesigava apsitaskiau susinervinau viska ismeciau…..
Agne, reikėtų laikyti maisto maišelyje šaltai. Tuomet apelsinai neturėtų apdžiūti 🙂
kazin, jei pries dvi dienas padaryciau, ar apelsinas neapjuostu, neapdziutu?
siaip gera ideja, padarysiu vaiku gimtadieniui, aisku be degtines 🙂
Turejom tokia pavalgancia destytoja, tai jai atnesem situ, aisku susigunde paragauti. Buvo juoku 😀
Matote, su degtine – svečiams, o be degtinės – svečių vaikams 🙂
Dariau kažkada su įvairiom žele – aviečių, kivi, dar kažkokia – neatsimenu. Svečių vaikai buvo apakę:) Šiaip vargu ar įkištum vieną želė – o čia dingo per 5 min. O kam degtinė?