Apelsinų želė desertas

Sėkmingas eksperimentas su želė ir apelsinais. Šaltas vieno kąsnio desertas natūralaus apelsino formoje. Niam!
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Šiam desertui pagaminti Jums reikės apelsinų skonio želė.

  1. Pirmiausia per pusę perpjauname apelsinus. Į dubenį išspaudžiame apelsinų sultis, kruopščiai šaukšteliu išgrandome apelsinų minkštimą;
  2. Pusėje litro užvirusio vandens ištripiname želė (kaip nurodyta ant želė pakelio). Šiek tiek atvėsiname. Supilame apelsinų sultis ir degtinę (pagal skonį);
  3. Apelsinų puseles sudedame į keksiukų skardą (arba kitą skardą, kad puseles būtų galima stabliai padėti) ir supilstome želė skystį;
  4. Apjuosiame skardą maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą, kad pastovėtų per naktį ir sustingtų;
  5. Išėmus apelsinų puseles, perpjauname jas į keturias dalis.

 

Susiję receptai
Atsiliepimai
Jokūbas | 3-24-2013 18:03

Modesta, ko tiksliai nepavyko išpildyti gaminant šiuos apelsinus?

modesta gecaite | 3-23-2013 07:03

as irgi bandziau nieka nesigava apsitaskiau susinervinau viska ismeciau…..

Jokūbas | 2-19-2013 13:02

Agne, reikėtų laikyti maisto maišelyje šaltai. Tuomet apelsinai neturėtų apdžiūti :)

agne | 2-18-2013 21:02

kazin, jei pries dvi dienas padaryciau, ar apelsinas neapjuostu, neapdziutu?
siaip gera ideja, padarysiu vaiku gimtadieniui, aisku be degtines :)

Enrika | 10-28-2012 19:10

Turejom tokia pavalgancia destytoja, tai jai atnesem situ, aisku susigunde paragauti. Buvo juoku :D

Jokūbas | 3-27-2012 15:03

Matote, su degtine – svečiams, o be degtinės – svečių vaikams :)

Erika | 3-27-2012 14:03

Dariau kažkada su įvairiom žele – aviečių, kivi, dar kažkokia – neatsimenu. Svečių vaikai buvo apakę:) Šiaip vargu ar įkištum vieną želė – o čia dingo per 5 min. O kam degtinė?

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą