Sudėtinės dalys:
Gaminimas:
Šiam desertui pagaminti Jums reikės apelsinų skonio želė.
- Pirmiausia per pusę perpjauname apelsinus. Į dubenį išspaudžiame apelsinų sultis, kruopščiai šaukšteliu išgrandome apelsinų minkštimą;
- Pusėje litro užvirusio vandens ištripiname želė (kaip nurodyta ant želė pakelio). Šiek tiek atvėsiname. Supilame apelsinų sultis ir degtinę (pagal skonį);
- Apelsinų puseles sudedame į keksiukų skardą (arba kitą skardą, kad puseles būtų galima stabliai padėti) ir supilstome želė skystį;
- Apjuosiame skardą maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą, kad pastovėtų per naktį ir sustingtų;
- Išėmus apelsinų puseles, perpjauname jas į keturias dalis.
Modesta, ko tiksliai nepavyko išpildyti gaminant šiuos apelsinus?
as irgi bandziau nieka nesigava apsitaskiau susinervinau viska ismeciau…..
Agne, reikėtų laikyti maisto maišelyje šaltai. Tuomet apelsinai neturėtų apdžiūti
kazin, jei pries dvi dienas padaryciau, ar apelsinas neapjuostu, neapdziutu?
siaip gera ideja, padarysiu vaiku gimtadieniui, aisku be degtines
Turejom tokia pavalgancia destytoja, tai jai atnesem situ, aisku susigunde paragauti. Buvo juoku
Matote, su degtine – svečiams, o be degtinės – svečių vaikams
Dariau kažkada su įvairiom žele – aviečių, kivi, dar kažkokia – neatsimenu. Svečių vaikai buvo apakę:) Šiaip vargu ar įkištum vieną želė – o čia dingo per 5 min. O kam degtinė?