Karamelizuoti žemės riešutai

Puikus užkandis namuose vos per 15 min.! Saldūs, aromatingi karamelizuoti žemės riešutai. Gero apetito! Receptas su nuotraukomis.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.44 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 9
Loading...
4.44 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 9
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Karamelizuoti riešutai
Iš tiesų, šių karamelizuotų riešutų receptas yra itin paprastas ir greitai paruošiamas (užtruksime vos 15 min.). Tačiau gaminant pasistengi reikės - riešutų masę turėsime nesustojant (intensyviai) maišyti apie 10 min. Kaip ten bebūtų, rezultatas nuostabus ir sunkus darbas atsiperka su kaupu. Įsivaizduokime situaciją, kad Jums paskambina netoliese esantis draugas(-ė) ir pasisiūlo užsukti arbatos. Kaip tyčia desertų sandėliukas tuščias... išskyrus mėgstamų riešutų saujelę. Perskaitę šį receptą, iš šios situacijos išsisuksime su kaupu!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Pirmiausia į dubenį supilame stiklinę (200 g) cukraus. Užpilame 1/3 stiklinės vandens (66 ml) ir išmaišome, kad dalis cukraus ištirptų vandenyje. Pagardinkime migdolų aromatu (1-2 lašeliai) ir išmaišykime dar kartą.
  • 2
    Į gilią keptuvę (geriausiai, paviršiumi, prie kurio nelimpa turinys - teflono, keramikos..) suberiame riešutus (žemės riešutai puikiai tiks, nors galima naudoti ir kitus mėgstamus) ir užpilame vandens ir cukraus sirupu. Uždedame keptuvę ant kaitlentės (vidutinė kaitra) ir maišome, maišome, maišome. Per 1-3 minutes riešutai pasidengs sirupu bei išgaruos drėgmė - riešutai liks pasidengę baltu cukraus apvalkalu. Tai svarbiausia šio recepto vieta (atrodys, kad keptuvės turinys per sausas, riešutai susicukravo ir limpa vienas prie kito..). Svarbiausia nenustoti maišyti, netgi maišyti intensyviau: cukrus ims karamelizuotis, o riešutai ruduoti (tiek nuo kepimo, tiek nuo karamelės). Intensyviai maišome iki visi riešutai tolygiai įgaus reikiamą rudumą ir baltų cukraus kristalų nebesimatys (apie 5 - 8 min.).
  • 3
    Pagardiname riešutus rupia druska ir žiupsneliu druskos - permaišome ir sukrapštome riešutus į kepimo formą atvėsti. Kiek pravėsusius riešutus permaišome, kad nesustingtų sulipę į didesnius gumulus.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Emmett | 9-22-2022 06:09

Dağıtan Düğmesi Seçilmiş bir oyuncunun önünde Dağıtan düğmesi denen gümüş bir disk vardır.
Bu disk kağıtların hangi sırada dağıtılacağını (soldan sağa) gösterir ve masada Horny Stepmom Teaches Her Stepson how to Cum Inside Her elden sonra bir
oyuncu giderek dolaşır. İlk kartlar dağıtılmadan önce
dağıtan düğmesinin hemen solundaki oyuncu bir ilk bahis yapmalıdır (masaya small blind
koymalıdır).

Mario | 9-22-2022 05:09

Shop high-quality unique Anime Girlfriend T-Shirts designed and sold by independent artists.
Funny anime quote,message,cool otaku Classic T-Shirt.

Look at my site … Turkish Girl Naked XXX Movies

Shari | 9-20-2022 07:09

Catherine wheel firework i. çarkıfelek: 2: Genel: catherine wheel
i. spiral tüp biçiminde hazırlanmış bir tür havai fişek: Technical: 3:
Teknik: catherine wheel i. şişleri kenardan dışarı çıkan tekerlek.

Look at my homepage – Videos tagged harika

Barbara | 9-19-2022 23:09

Viyana porno viyana güzel ayakkabılar porno fotoğraf eporner videoları porno
izle viyana porno vidoları viyana, porno, videoları sex video
viyana porno vidoları milf danica dillon oral
seks üvey oğlan başına büyük çubuk ondan sonra
o ge. Hadi beyler hatunlar beklese de siz acele edin hemen boşalın. Seks ve
sex içerikleriyle coşun.

Kandi | 9-16-2022 22:09

Sildenafil can add to the blood pressure-lowering effect of amLODIPine.
Contact your doctor if you experience signs and symptoms of low blood pressure such.

Also visit my web blog; Sperm salmak için normal zaman nedir

Evelina | 3-31-2019 19:03

Tai parašyta kad reikės cinamono bet kad į gaminimo būda tai neparašyt kad dėdi cinamono tai kaip čia

Skanaujanti riešutus | 7-22-2018 14:07

Suuuuper. Viskas pavyko iš pirmo karto

Andrius | 12-21-2016 00:12

Dar karta bandziau, dabar nesudytus anakardzius, tai 99 proc. pries tai riesutai nepavyko nes jau buvo sudyti 🙂 super skanu!

Andrius | 12-18-2016 17:12

Išbandžiau ir aš, 1 partija skani ir kaip foto, antra nepavyko 🙂 turiu klausimą dėl savi antros partijos, nes susikaranelizavo ir sukietejo, tai galejo itakoti per maza temperatuta, ar kad 2 partijos tiesutai jau buvo sūdyti? Ačiū 🙂

Jokūbas | 3-2-2016 20:03

@Vitalija, super! Ką galiu pasakyti, kad nusinešti pas draugus ir pasveikinti su šventėmis šie riešutėliai visuomet išgelbsti. Jeigu karamelizuoti skanėstai tinka ir patinka, pabandyk ir kazinakų receptą (karamelizuotos sezamo sėklos).

Vitalija | 2-25-2016 14:02

patys skaniausi karamelizuoti riešutai!!! labai ačiū už receptą 🙂

Jokūbas | 1-25-2016 19:01

@Pepe, kiek žinau, karamelizuotoms sezamo sėkloms reikėtų kiek modifikuoti šį receptą: 1 stiklinei sezamo sėklų paruošti reikėtų 3/4 stiklinės cukraus ir 1/4 stiklinės skysto medaus, šaukšto vandens ir keleto šaukštų sviesto. Pirmiausia cukrų, medų ir vandenį išmaišome ir verčiame masę į prikaistuvį, kur šildome ant vidutinės kaitros (maišydami), kol masė ims karamelizuotis, tik tuomet suberiame sezamo sėklas. Verdame maišydami ant silpnos kaitros apie 5-8 minutes. Baigiant dedame keletą šaukštų sviesto išmaišome ir formuojame iš sezamo sėklų pusės cm storio plokštainį (galima uždengti kepimo popieriumi ir formuoti kočėlu). Supjaustome ir paliekame atvėsti 🙂

pepe | 1-25-2016 14:01

Jokūbai, noriu pasitarti: kaip tau atrodo, jeigu taip karamelizuoti sezamo sėklas, turbūt daug trumpiau reikėtų kaitinti? Pasidalink, prašau, savo nuomone.

Jokūbas | 8-2-2015 21:08

Ieva, didžiausios sėkmės kepant šiuos riešutėlius! Prisimink, kad gerai pagaminti riešutėlius reikia dviejų dalykų: nenustoti intensyviai maišyti ir tinkamai pasirinkti kaitrą. Viskas tikrai super pavyks – pagardink mėgstamu aromatu arba prieskoniais (pvz. aitriąja paprika, jeigu mėgsti; cinamono; druskos).

Ieva | 7-23-2015 16:07

Tikrai, nerealiai skanūs riešutai, išbandydiu ir aš šį receptą

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą