Rūkytos lašišos vieno kąsnio sumuštiniai

Gardžių vieno kąsnio sumuštinukų receptas: balta duona, rūkyta lašiša, pikantiškas tepamas sūris, krapai, kaparėliai...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.33 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
4.33 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Vieno kąsnio sumuštiniai su lašiša
Prieš pradedant ruošti vieno kąsnio sumuštinius, svarbu prisiminti šiuos patarimus: #Vieno kąsnio sumuštiniams rinkimės gardžią, geros kokybės duoną; #Duonos (baltos ar juodos) kraštus-plutelę reikėtų apipjaustyti; #Sumuštinis neturėtų būti didesnis kaio dviejų kąsnelių; #Kad duona ant stalo tiesiog neišdžiūtų, gaminant sumuštinius, aptepkime ją plonu sviesto sluoksniu.  

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Imame 8 vienodo dydžio baltos forminės duonos riekutes, plonai aptepame jas sviestu (iš vienos pusės);
  • 2
    Į tepamąjį sūrį įmaišome smulkintus krapus. Sūriu gausiai aptepame duonos riekutes;
  • 3
    Ant 4-turių riekučių paskirstome rūkytą lašišą, pagardiname džiovintais (maltais) kaparėliais, uždedame ypač plonai pjaustyto raudonojo svogūno, apvožiame likusiomis 4-turiomis riekutėmis, švelniai paspaudžiame. Tuomet apipjaustome kraštus, kad neliktų plutelės, supjaustome mažais kąsneliais;
  • 4
    Iš 8 riekučių išeina 24 vieno kąsnio sumuštinukai. Skanaus!
Susiję receptai
Atsiliepimai
Birute | 8-15-2014 14:08

Geri, skanus!

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą