Sudėtinės dalys:
-
Balta duona, 250 g
-
Druska, pagal skonį
-
Česnakas, 2 skiltelė
-
Aliejus, pagal skonį
-
Fermentinis sūris, 100 g
Gaminimas:
Tradiciškesnio keptos duonos recepto nebūna!
- Duoną supjaustome norimo dydžio pailgomis juostelėmis. Tuomet apverdame/apkepame įkaitintame aliejuje (prikaistuvyje ar kaptuvėje);
- Šiltą duoną įtriname česnaku ir apibarstome smulkia druska;
- Jeigu duoną virėme aliejuje pilnai apsemtą, aliejaus perteklių galime pašalinti trumpam sudėdami keptos duonos gabalėlius ant popierinio rankšliosčio;
- Ant viršaus beriame tarkuoto sūrio;
- Valgome su pikantišku padažu keptai duonai.
Gero apetito!