Tradiciškesnio keptos duonos recepto nebūna!
Sudėtinės dalys
- Balta duona, 250 g
- Druska, pagal skonį
- Česnakas, 2 skiltelė
- Aliejus, pagal skonį
- Fermentinis sūris, 100 g
Gaminimas
- 1Duoną supjaustome norimo dydžio pailgomis juostelėmis. Tuomet apverdame/apkepame įkaitintame aliejuje (prikaistuvyje ar kaptuvėje);
- 2
Šiltą duoną įtriname česnaku ir apibarstome smulkia druska;- 3
Jeigu duoną virėme aliejuje pilnai apsemtą, aliejaus perteklių galime pašalinti trumpam sudėdami keptos duonos gabalėlius ant popierinio rankšliosčio;- 4
Ant viršaus beriame tarkuoto sūrio;- 5
Valgome su pikantišku padažu keptai duonai.Susiję receptai - 2