Keptos duonos receptas

Traški kepta duona su česnakais - nesenstantis užkandis tiek žiemą, tiek vasarą.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Tradiciškesnio keptos duonos recepto nebūna!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Duoną supjaustome norimo dydžio pailgomis juostelėmis. Tuomet apverdame/apkepame įkaitintame aliejuje (prikaistuvyje ar kaptuvėje);
  • 2
    Šiltą duoną įtriname česnaku ir apibarstome smulkia druska;
  • 3
    Jeigu duoną virėme aliejuje pilnai apsemtą, aliejaus perteklių galime pašalinti trumpam sudėdami keptos duonos gabalėlius ant popierinio rankšliosčio;
  • 4
    Ant viršaus beriame tarkuoto sūrio;
  • 5
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą