Keptos duonos receptas

Traški kepta duona su česnakais - nesenstantis užkandis tiek žiemą, tiek vasarą.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Tradiciškesnio keptos duonos recepto nebūna!

  1. Duoną supjaustome norimo dydžio pailgomis juostelėmis. Tuomet apverdame/apkepame įkaitintame aliejuje (prikaistuvyje ar kaptuvėje);
  2. Šiltą duoną įtriname česnaku ir apibarstome smulkia druska;
  3. Jeigu duoną virėme aliejuje pilnai apsemtą, aliejaus perteklių galime pašalinti trumpam sudėdami keptos duonos gabalėlius ant popierinio rankšliosčio;
  4. Ant viršaus beriame tarkuoto sūrio;
  5. Valgome su pikantišku padažu keptai duonai.

Gero apetito!

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą