Savaitgalį kviečiamės į svečius daug draugų, todėl neretai kaip užkandį kepame duoną su česnakais. Šis paprastas užkandis turi minusą - yra sunkiai virškinamas. Tuo labiau, jeigu duona patiekiama su sūriu ir prie jos renkamės riebų padažą. Tačiau padažas nebūinai turi būti riebus! Štai kaip galite pasigaminti pikantišką padažą keptai duonai:
Sudėtinės dalys
Gaminimas
- 1Į dubenį dedame 4 šaukštus majonezo, užpilame 1 1/2 stiklinės kefyro;
- 2
Pagardiname druska, pipirais, baziliko prieskoniu ir sudedame smulkintą česnaką;- 3
Viską gerai išsukame ir beriame tarkuotą fermentinį sūrį, viršuje pabarstome smulkintų krapų.Susiję receptai - 2
Lb skanus padaziukas,tik neturedama kefyro,vietoj jo idejau grietines ir lb tiko 🙂 Pakepinau orkaiteje riekelemis pjaustyto prancuzisko batono ir gavosi liux 🙂
super