Pikantiškas padažas keptai duonai

Draugiškas Jūsų skrandžiui padažas keptai duonai. Patiks visiems draugams, o paruošti iš tiesų lengva.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.91 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 11
Loading...
4.91 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 11
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Pikantiskas padazas
Savaitgalį kviečiamės į svečius daug draugų, todėl neretai kaip užkandį kepame duoną su česnakais. Šis paprastas užkandis turi minusą - yra sunkiai virškinamas. Tuo labiau, jeigu duona patiekiama su sūriu ir prie jos renkamės riebų padažą. Tačiau padažas nebūinai turi būti riebus! Štai kaip galite pasigaminti pikantišką padažą keptai duonai:

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Į dubenį dedame 4 šaukštus majonezo, užpilame 1 1/2 stiklinės kefyro;
  • 2
    Pagardiname druska, pipirais, baziliko prieskoniu ir sudedame smulkintą česnaką;
  • 3
    Viską gerai išsukame ir beriame tarkuotą fermentinį sūrį, viršuje pabarstome smulkintų krapų.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Rasa | 2-13-2016 17:02

Lb skanus padaziukas,tik neturedama kefyro,vietoj jo idejau grietines ir lb tiko 🙂 Pakepinau orkaiteje riekelemis pjaustyto prancuzisko batono ir gavosi liux 🙂

daiva | 2-9-2015 23:02

super

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą