Varškės blyneliai su kondensuotu pienu

Manų, miltų ir varškės blyneliai su sutirštinto pieno įdaru - gardus kąsnelis.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
3.80 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
3.80 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Varškės blyneliai su kondensuotu pienu

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Pirmiausia gerai išplakite kiaušinius su cukrumi.
  • 2
    Suberkite manų kruopas, miltus ir sudėkite gerai sutrintą varškę.
  • 3
    Pasišlapinkite rankas ir išminkykite tešlą.
  • 4
    Suformuokite plokščius plonus blynelius ir dėkite į jų vidurį sutirštintą (kondensuotą) pieną (po šaukštelį, nedaug). Ant viršaus uždėkite kitą ploną blynelį ir užspauskite kraštus.
  • 5
    Prieš kepant, galite apvolioti blynus miltuose.Kepkite kol apskrus.
  • 6
    Patiekti galite su grietine, apibarsčius cukraus pudra.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą