Moliūgų pyragas

Kepame moliūgų pyragą su migdolais. Receptas tiems, kas suka galvą, kur panaudoti didžiulį per vasarą sunokusį moliūgą.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.57 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
4.57 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Moliūgų pyragas
Sodyboje užderėjo gausus moliūgų derlius? Jeigu Helloween'ui moliūgų jų nesirengiat laikyti, galima pyragą išbandyti!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Pirmiausia nulupame ir sutarkuojame moliūgus, šiek tiek nusunkiame sulčių, įpilame aliejaus;
  • 2
    Išplakame kiaušinius, sumaišome su cukrumi ir supilamę į tarkuotus moliūgus;
  • 3
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir suberiame į moliūgų tešlą, gerai išmaišome. Tešlą supilame į kepimo formą;
  • 4
    Nuplikome migdolo riešutus, susmulkiname ir suberiame ant pyrago paviršiaus;
  • 5
    Pašauname kepimo formą į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 180 min.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Jokūbas | 1-2-2014 14:01

Egle, džiaugiamės, kad patiko! Siūlau žengti pirmyn ir imtis varškės pyrago – http://jokuboreceptai.lt/receptai/tirpstantis-burnoje-varskes-pyragas/ Sudėtingesnis ir daugiau laiko reikalaujantis receptas, tačiau rezultatas tavęs nenuvils!!! Sėkmės!

Eglė | 12-29-2013 06:12

Iš tiesų, vienas skaniausių pyragų, kokius kada teko ragauti, o dar kai pati iškepiau. Genialiai paprastas, bet neapsakomai skanus!

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą