Moliūgų pyragas

Kepame moliūgų pyragą su migdolais. Receptas tiems, kas suka galvą, kur panaudoti didžiulį per vasarą sunokusį moliūgą.
4.57 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Sodyboje užderėjo gausus moliūgų derlius? Jeigu Helloween’ui moliūgų jų nesirengiat laikyti, galima pyragą išbandyti!

  1. Pirmiausia nulupame ir sutarkuojame moliūgus, šiek tiek nusunkiame sulčių, įpilame aliejaus;
  2. Išplakame kiaušinius, sumaišome su cukrumi ir supilamę į tarkuotus moliūgus;
  3. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir suberiame į moliūgų tešlą, gerai išmaišome. Tešlą supilame į kepimo formą;
  4. Nuplikome migdolo riešutus, susmulkiname ir suberiame ant pyrago paviršiaus;
  5. Pašauname kepimo formą į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 180 min.

Labai skanu moliūgų pyragą užsigerti pienu. Skanaus!

 

Susiję receptai
Atsiliepimai
Jokūbas | 1-2-2014 14:01

Egle, džiaugiamės, kad patiko! Siūlau žengti pirmyn ir imtis varškės pyrago – http://jokuboreceptai.lt/receptai/tirpstantis-burnoje-varskes-pyragas/ Sudėtingesnis ir daugiau laiko reikalaujantis receptas, tačiau rezultatas tavęs nenuvils!!! Sėkmės!

Eglė | 12-29-2013 06:12

Iš tiesų, vienas skaniausių pyragų, kokius kada teko ragauti, o dar kai pati iškepiau. Genialiai paprastas, bet neapsakomai skanus!

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą