Migdolai

Migdolai – kaulavaisis, kuriam subrendus, žievelė prasiskėčia ir išleidžia reišutą. Migdolo riešutuose gausu riebiųjų rūgščių, vitamino E, vitamino C, kalcio ir kitų naudingų maisto medžiagų.

Migdolai: susiję receptai
Biscotti sausaineliai
60 min.
Gardžių itališkų sausainių receptas naudojantiems mini orkaites - neteks kepti sausainių visą dieną!
Velykinis pyragas
80 min.
Prieš pat šv. Velykas kepame mielinį pyragą su duobutėmis dažytiems kiaušiniams.
Sausainiai su riešutų sviestu
50 min.
Traškūs sausainiai su riešutų sviestu. Išbandykite šį receptą ir sužinosite, kad bulvių traškučiai gali būti ir sausainių sudėtinė dalis...
Kaledinis pyragas
60 min.
Tradicinis saldus baltas Kalėdinis pyragas su razinomis, migdolais ir spanguolėmis. Receptas su nuotrauka. Skanaus!
Saldūs dribsniai
60 min.
Saldi dovanėlė draugams. Orkaitėje skrudinti saldūs dribsniai su migdolais, saulėgrąžomis, moliūgo sėklomis.
Moliūgų pyragas
200 min.
Kepame moliūgų pyragą su migdolais. Receptas tiems, kas suka galvą, kur panaudoti didžiulį per vasarą sunokusį moliūgą.
Moliugu pyrago receptas
60 min.
Turite namuose moliūgą? Kodėl neišsikepus moliūgo pyrago? Itin paprastas receptas, kuriam migdolai ir moliūgas suteiks nepamirštamą skonį.