Kambario temperatūros sviestą išsukime su rudu cukrumi iki vientisos masės. Įkulkime kiaušinius;
2
Miltus sumaišykime su kepimo milteliais, suberkime į tešlą. Sudėkime riešutų sviestą, šaukštelį vanilės esencijos arba vanilinio cukraus ir tešlą gerai išsukime iki vientisos masės;
3
Klasikinio skonio bulvių traškučius sutrupinkime, suberkime į tešlą, išmaišykime. Bulvių traškučiai suteiks saldiems sausainiams šiek tiek traškumo, o saldžiai monotonijai - sūrumo intarpų;
4
Įkaitinkime orkaitę iki 180ºC. Tešlą valgomuoju šaukštu dėkime ant kepimo popieriaus. Vienas šaukštas - vienas sausainis. Ant viršūnės įspauskime vieną ar daugiau migdolo riešutų. Neformuokime tobulos formos, karštoje orkaitėje tešla išsileis ir įgaus reikiamą formą;
5
Kepkime apie 12‒15 min. Atvėsinkime išėmę iš orkaitės.