Dribsnių riešutų ir razinų florentinai

Šaunus vos 25 min. trukmės gardžių sausainėlių receptas. Valgysit ir pirrštus apsilaižysit!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Kukurūzų dribsnių florentinai
Šis receptas - tai repeticija, prieš kepant tikruosius florentinus. Būkite geri ir niekam labai nepasakokite, tačiau tai yra vienas iš paprasčiausių sausainių receptų.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi.
  • 2
    Naudojame kambario temperatūros sutirštintą saldintą pieną (jeigu tik ką išimtas iš šaldytuvo, reikės atšildyti karšto vandens dubenyje).
  • 3
    Dubenyje sumaišome kukurūzų dribsnius, razinas ir žemės riešutus (pageidautina, be luobelių). Viską apipilame kondensuotu pienu, išmaišome. Šaukštu dedame krūveles masės ant skardos. Kepimo skardą dedame į iki 190°C įkakitintą orkaitę ir kepame apie 7-9 min., kol sausainėliai pakeis spalvą. Jiems iškepus, leidžiame pravėsti ir sustingti.
Susiję receptai
Atsiliepimai
evelina | 10-16-2016 09:10

obuoliu pyragas

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą