Dribsnių riešutų ir razinų florentinai

Šaunus vos 25 min. trukmės gardžių sausainėlių receptas. Valgysit ir pirrštus apsilaižysit!
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Šis receptas – tai repeticija, prieš kepant tikruosius florentinus. Būkite geri ir niekam labai nepasakokite, tačiau tai yra vienas iš paprasčiausių sausainių receptų.

  1. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi.
  2. Naudojame kambario temperatūros sutirštintą saldintą pieną (jeigu tik ką išimtas iš šaldytuvo, reikės atšildyti karšto vandens dubenyje).
  3. Dubenyje sumaišome kukurūzų dribsnius, razinas ir žemės riešutus (pageidautina, be luobelių). Viską apipilame kondensuotu pienu, išmaišome. Šaukštu dedame krūveles masės ant skardos. Kepimo skardą dedame į iki 190°C įkakitintą orkaitę ir kepame apie 7-9 min., kol sausainėliai pakeis spalvą. Jiems iškepus, leidžiame pravėsti ir sustingti.

Gero apetito!

 

Sausainių recepto nuotrauka:

kukuruzu florentinai leksteje

 

Susiję receptai
Atsiliepimai
evelina | 10-16-2016 09:10

obuoliu pyragas

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą