Florentinų receptas

Florentinai, florentinai, florentinai - kur galite panaudoti daugiau fantazijos jei ne kepdami šiuos saldžius ir trapius kepinius? Sezamo sėklos, dribsniai, aguonos, riešutai, džiovinti vaisiai...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.71 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
4.71 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Florentinų receptas
Florentinams turėkite gliaudytų saulėgrąžų, moliūgo sėklų, keletą saujų riešutų bei kambario temperatūros kondensuoto pieno.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Pasirinktus birius ingredientus (gali būti bet kokie dribsniai, riešutai, džiovinti vaisiai, sėklos - nebūtinai šie, kurie naudoti šiam konkrečiam patiekalui) išmaišykite dideliame dubenyje;
  • 2
    Įdėkite kondensuoto pieno ir išmaišykite dubenio turinį - turi gautis tiršta košė (principas kaip naminio tinginio, neturi būti per skysta masė, antraip nepavyks);
  • 3
    Skardą išklokite kepimo popieriumi (patartina naudoti geresnį, kad kepiniai nepriliptų) ir masę dėkite po šaukštą;
  • 4
    Kepkite iki 180-190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 min.
  • 5
    Florentinus atvėsinkite skardoje ir tik tuomet sudėkite į dubenį (jie turi apstingti);
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą