Pirmiausia dubenyje į 2 stiklines miltų įmaišykime kepimo miltelius. Ištirpinkime sviestą ir sumaišykime su puse stiklinės cukraus, 2 plaktais kiaušiniais, miltais. Kietą tešlą dedame į šaldytuvą dar apstingti;
2
Gaminkime pyrago įdarą! 4 kiaušinius ištrinkime su stikline cukraus, įmaišykime keletą šaukštų aliejaus;
3
Varškę sutrinkime trintuvu, kad neliktų gumuliukų, o pieną sumaišykime su pudingo milteliais (2 pak.);
4
Kiaušinių ir pieno masę supilkime į varškę ir gerai išmaišykime. Įdaras iš tiesų atrodo skystas (taip ir turi būti);
5
Pasidenkime ant stalo kepimo popierių. Iš šaldytuvo išimtą tešlą plonai paskirstykime ant kepimo popieriaus ir jį įklokime į kepimo formą. Jeigu reikia dar papildomai paskirstykime tešlą, kad ji dengtų visus kepimo formos kraštus. Supilkime įdarą ir kepkime iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60min. (kol įdaras bus stabilus).
@Regina: tai reiškia du trečdaliai stiklinės. Tai būtų apytiksliai 150 g
Ka reiskia sviestas 2/3 stiklines???Kiek sviesto?Iki siol sviestas buvo nurodomas gramais
Užsuk Iškepsiu dar vieną tokį Ir tada tau galės būti jau ne vienas gaaabiukls, o visas pyragas na gal ne visas bet pusė tai tikrai