Tirpstantis burnoje varškės pyragas

Kai norisi deserto, tirpstančio burnoje, vadovaukitės šiuo varškės pyrago receptu!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Varškės pyragas

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Pirmiausia dubenyje į 2 stiklines miltų įmaišykime kepimo miltelius. Ištirpinkime sviestą ir sumaišykime su puse stiklinės cukraus, 2 plaktais kiaušiniais, miltais. Kietą tešlą dedame į šaldytuvą dar apstingti;
  • 2
    Gaminkime pyrago įdarą! 4 kiaušinius ištrinkime su stikline cukraus, įmaišykime keletą šaukštų aliejaus;
  • 3
    Varškę sutrinkime trintuvu, kad neliktų gumuliukų, o pieną sumaišykime su pudingo milteliais (2 pak.);
  • 4
    Kiaušinių ir pieno masę supilkime į varškę ir gerai išmaišykime. Įdaras iš tiesų atrodo skystas (taip ir turi būti);
  • 5
    Pasidenkime ant stalo kepimo popierių. Iš šaldytuvo išimtą tešlą plonai paskirstykime ant kepimo popieriaus ir jį įklokime į kepimo formą. Jeigu reikia dar papildomai paskirstykime tešlą, kad ji dengtų visus kepimo formos kraštus. Supilkime įdarą ir kepkime iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60min. (kol įdaras bus stabilus).
Susiję receptai
Atsiliepimai
Jokūbas | 12-22-2013 09:12

@Regina: tai reiškia du trečdaliai stiklinės. Tai būtų apytiksliai 150 g

regina | 12-17-2013 08:12

Ka reiskia sviestas 2/3 stiklines???Kiek sviesto?Iki siol sviestas buvo nurodomas gramais

Shrikant | 10-14-2012 11:10

Užsuk Iškepsiu dar vieną tokį Ir tada tau galės būti jau ne vienas gaaabiukls, o visas pyragas na gal ne visas bet pusė tai tikrai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą