Daugeliu atvejų tai tiesa – namuose gamintas maistas skanesnis, negu viešojo maitinimo įstaigose. Tačiau, ne visuomet, kadangi nevisuomet žinome, kokio šviežumo ingredientus nusiperkame prekybos centre, o aukšto lygio restorane gali būti gausime patiekalą iš itin šviežių produktų. Kuo daugiau gaminame namuose, tuo daugiau dėmesio skiriame ir produktams, tuo labiau juos pažįstame ir žinome, kaip atskirti šviežesnius produktus nuo mažiau šviežių. Už maisto skaniausius patiekalus namuose! 🙂
Alexandra | 2-17-2012 00:02
Padaza gavom dovanu is Norvegijos. Pirktinis. Bet takrii sakiau, kad kai kepsiu pyraga bandysiu ieskoti kokio naminio varianto, nes visada tikiu, kad namuose gamintas maistas yra skaniausias
Daugeliu atvejų tai tiesa – namuose gamintas maistas skanesnis, negu viešojo maitinimo įstaigose. Tačiau, ne visuomet, kadangi nevisuomet žinome, kokio šviežumo ingredientus nusiperkame prekybos centre, o aukšto lygio restorane gali būti gausime patiekalą iš itin šviežių produktų. Kuo daugiau gaminame namuose, tuo daugiau dėmesio skiriame ir produktams, tuo labiau juos pažįstame ir žinome, kaip atskirti šviežesnius produktus nuo mažiau šviežių. Už maisto skaniausius patiekalus namuose! 🙂
Padaza gavom dovanu is Norvegijos. Pirktinis. Bet takrii sakiau, kad kai kepsiu pyraga bandysiu ieskoti kokio naminio varianto, nes visada tikiu, kad namuose gamintas maistas yra skaniausias