Moliūgų pyrago receptas

Turite namuose moliūgą? Kodėl neišsikepus moliūgo pyrago? Itin paprastas receptas, kuriam migdolai ir moliūgas suteiks nepamirštamą skonį.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Moliugu pyrago receptas

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Moliūgo minkštimą trintuvu sutrinkite iki tyrelės, įmaišykite cukrų ir aliejų - gerai viską išmaišykite;
  • 2
    Pridėkite citrinos sulčių, citrinos žievelės (tarkuotos), sodos, vanilinio cukraus;
  • 3
    Suberkite miltus ir tešlą maišykite iki vientisos konsistencijos;
  • 4
    Galiausiai įmaišykite smulkintus riešutus ir dėkite tešlą į skardą (išklotą svietiniu popieriumi);
  • 5
    Kepkite orkaitėje (180 laipsnių temperatūroje) apie 40-45 minutes;
  • 6
    Labai skanu valgyti šiltą su ledais.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Jokūbas | 2-17-2012 15:02

Daugeliu atvejų tai tiesa – namuose gamintas maistas skanesnis, negu viešojo maitinimo įstaigose. Tačiau, ne visuomet, kadangi nevisuomet žinome, kokio šviežumo ingredientus nusiperkame prekybos centre, o aukšto lygio restorane gali būti gausime patiekalą iš itin šviežių produktų. Kuo daugiau gaminame namuose, tuo daugiau dėmesio skiriame ir produktams, tuo labiau juos pažįstame ir žinome, kaip atskirti šviežesnius produktus nuo mažiau šviežių. Už maisto skaniausius patiekalus namuose! 🙂

Alexandra | 2-17-2012 00:02

Padaza gavom dovanu is Norvegijos. Pirktinis. Bet takrii sakiau, kad kai kepsiu pyraga bandysiu ieskoti kokio naminio varianto, nes visada tikiu, kad namuose gamintas maistas yra skaniausias

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą