Sudėtinės dalys:
-
Šokoladas (tamsusis), 250 g
-
Sviestas, 100 g
-
Vanilinis cukrus, 1 a. šaukštelis
-
Zefyrai, 50 g
-
Biskvitas, 200 g
-
Riešutai, 30 g
-
Razinos, 30 g
Gaminimas:
Atrodo kaip naminis tinginys? Tačiau tai ne tinginys, tai – šokoladinis pyragas su zefyrais.
- Ištirpinkite juodajį šokoladą ir sviestą dubenyje virš verdančio vandens puodo. Kai masė suskystės pridėkite vanilinio cukraus ir pamaišykite;
- Į šokoladinę masę įmaišykite gabalėliais sulaužytą biskvitą ir zefyrus;
- Supilkite šokoladinę masę į kepimo popieriumi išklotą skardą ir papuoškite viršų riešutais bei razinomis;
- Palikite ataušti (šokoladinė masė vis dar šilta) ir vėliau įdėkite į šaldytuvą, kad sustingtų;
Supjaustykite kvadratėliais ir mėgaukitės!
to kvanksht:Dėkui už įspėjimą. Kaip tyčia aš ne iš tų, kurie gretiai maišo
to Anonymous:Įdėsiu paįvairinimui dar vieną kitą sriubą iš “Valgių enciklopedijos”