Arbatiniai sausainiai

Kam nepatinka prie arbatos pakramtyti sausainį? Tradicinis arbatinių sausainių receptas štai čia.
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 12
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Rodos, atkeliavęs iš Rusijos arbatinių sausainių receptas.

  1. Sviestą išsukime su cukraus pudra, įmaišykime vanilinį cukrų, šiek tiek druskos. Suberkime miltus (gali prireikti daugiau kaip 2 stiklinių), gerai išminkykime, sudėkime smulkintus riešutus;
  2. Tešlą paskirstykime 2-3cm rutuliukais, dėkime į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkime 180 laipsnių kaitros orkaitėje 15-17 min. Tik išėmus, arbatinius sausainius apvoliokime cukraus pudroje;

Arbatinių sausainių turėtų pakakti 3-5 smaližiams.

Susiję receptai
Atsiliepimai
Ana | 11-23-2015 17:11

Labai skanus sausainiai

Jokūbas | 12-20-2014 22:12

@Sandra. Stiklinė (kambario temperatūros) sviesto = 220 g

sandra | 12-20-2014 22:12

Noreciau tiksliai zinoti kiek yra gramu vienoje stiklineje,nes stiklines skirtingos

Katerin | 12-22-2012 13:12

Mhm matai kaip aš net nepamasčiau, kad reik pritkpirisi:) Nors pyragus kas antrą dieną kepu:):):):)

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą