Obuolių pyragas su varške

Tradicinis obuolių pyrago su varške receptas. Papildomai galima prieš baigiant kepti užtepti ant pyrago kiaušinio baltymo, cukraus ir citrinos sulčių plakinį. Patiekalas Jums patiks!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.40 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 15
Loading...
4.40 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 15
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Obuolių pyragas su varske

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Tešlai sumušame 4 kiaušinius, atidedame 1 iš trynių į atskirą dubenį;
  • 2
    Suberiame stiklinę cukraus, gerai viską išplakame;
  • 3
    Į vieną stiklinę miltų įdedame šaukštelį kepimo miltelių, gerai juos išmaišom ir suberiame į išplaktus kiaušinius ir dar kartelį viską gerai išmaišome;
  • 4
    Įdarui naudosime su atidėtu tryniu ir cukrumi (3-4 šaukštai) ištrintą varškę (plius šiek tiek citrinos sulčių);
  • 5
    Obuolius nulupame ir supjaustome griežinėliais;
  • 6
    Pasiruošiame skardą ir supilame pusę tešlos masės ant jos tolygiai paskirstome visą varškės įdarą ir užpilame likusią tešlos dalį;
  • 7
    Griežinėliais supjaustytus obuolius įspaudžiame į tešlą, kepame 200⁰C temperatūroje apie 30-40 min.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Inga | 10-22-2016 10:10

Reikia deti miltu daugiau ir labai mazai issipute bet labai skanus

Jokūbas | 11-11-2014 21:11

@Sindi, džiugu, kad patiko! Ir migdolai šitam kepiniui puikiai tinka.

sindi | 11-10-2014 00:11

Jokubai tavo receptas nerealus;) truputeli patobulinau pries kepimo pabaiga pribarsciau migdolu ploksteliu,mm…

Alisa | 10-18-2014 22:10

Siandien kepiau ir puikiai pavyko! Paprasta ir labai skanu. Seimyna sulapnojo ir dar paprase. Kt karta reiks dvigubint apimtis 😉 Aciu uz recepta.

Jokūbas | 10-1-2014 19:10

@Gražina. Taip, naudojam vieną trynį įdarui – ištrinti su varške 🙂

Grazina | 9-30-2014 08:09

Tai kas kepete,paaiskinkit,kaip suprasti pirmaji punkta?cia is 4kiausiniu tryniu 1tryni atideti?

Vilma | 9-20-2014 10:09

Pataisykit pirma punkta, nes kelis kartus skaiciau, kol supratau, ka ten kur atidet ir kiek….

Jokūbas | 7-24-2014 22:07

@ Vaida, džiaugiuosi, kad ryžaisi kepti ir dar šauniai improvizavai!

Vaida | 7-21-2014 16:07

Sudvejojau ar kepti, bet dabar nesigailiu!!!!! Aisku kiekvienas gamina pagal save 🙂 as i tesla idejau gera sauksta grietines. Dejau taip: Tesla, truputis varskes, truputis teslos ir likusi varske tuomet tesla, o obuolius pjausciau smulkiau ir sukisau taip, kad ant iskepusio pyrago nesimate obuoliu, ir beje dar cinamono idejau. LABAI ACIU UZ PUIKU RECEPTA!!!!!!!!

Virginija | 3-16-2013 07:03

Nesupratau, ka atidedam is tryniu i atskira dubeni.Kazkaip neaiskiai isdestytos mintys.

Estela | 11-11-2012 10:11

labai skanu, bet prieš šaunant pyragą į orkaite obuolius galima apibarstyti cinamonu ir maišant pyrago masę įberti arbatinį šaukštelį vanilinio cukraus

Tatjana | 10-17-2012 12:10

Pyragas jėga

Mociute | 10-3-2012 13:10

Labai skanus pyragas.

Emilija | 9-28-2012 16:09

Labai skanus pyragas tiesiog tirpsta burnoje! Rekomenduoju visiems smaliziams 🙂

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą