Purus – trupininis obuolių pyragas

Renkame sode obuolius ir kepame trupininį obuolių pyragą. Purus pyragas, trapia plutele...Skanaus!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Trupinis obuolių pyragas
Rudeniop sodas pilnas sunokusių obuolių. Laikas pasivaišinti puriu (trupininiu) oboulių pyragu!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Įkaitinkime orkaitę iki 200 laipsnių kaitros.
  • 2
    Sumaišykime 1 1/4 stiklinės miltų, kepimo miltelius, cukrų, druską bei 1/2 šaukštelio cinamono.
  • 3
    Dideliame dubenyje išplakime kiaušinį, įpilkime pieno bei įdėkime 4 šaukštus sviesto. Suberkime sausą miltų masę ir gerai išmaišykime. Įmaišykime obuolių skilteles.
  • 4
    Paskirtykime tešlą kepimo formoje.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą