Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su daržovėmis ir sūriu

Puikus pasirinkimas kai laukiate svečių, o laikas spaudžia!
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Kai bene kiekvienoje didesnėje parduotuvėje dabar galime pasirinkti net iš keleto sluoksniuotos tešlos rūšių ir gamintojų, trunka kur kas mažiau laiko pagaminti gardžius pyragėlius. Sutaupytą laiką galime skirti įdaro idėjai!!!

  1. Pasiruošiame įdarą: keptuvėje apkepame svogūnus, suberiame tarkuotas morkas, kubeliais pjaustytą papriką. Tuomet sudedame pomidorus, pagardiname šviežiai maltais pipirais, druska (nepadauginame, nes kietasis sūris yra sūrus), petražolėmis ir krapais. Nupilame susidariusio sultinio perteklių;
  2. Į daržovių įdarą įmaišome tarkuoto Parmezano sūrio;
  3. Sluoksniuotos tešlos lapą iškočiojame (iki 2-3 mm storio), supjaustome kvadratėliais. Kvadratėlio vidun dedame šaukštą įdaro, užlenkiame ir gerai užspaudžiame pyragėlio kraštus;
  4. Pašauname sluoksniuotos tešlos pyragėlius į iki 180 °C įkaitintą orkaitę (pyragėlius, surikiuotus ant kepimo popieriaus) ir kepame apie 30 min., kol pyragėliai įgaus aukso atspalvį.

Gero apetito!

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą