Krepšelius pagaminti - ypač paprasta! Tačiau yra keletas patarimų, kuriuos reikėtų prisiminti:
Sudėtinės dalys
- Miltai, 130 g
- Grikių miltai, 40 g
- Kepimo milteliai, 1 a. šaukštelis
- Druska, 1/2 a. šaukštelis
- Vanduo, 100 ml
- Mocarela sūris, 125 g
- Kalakutienos kumpis, 100 ml
Gaminimas
- 1kočiojant tešlos paplotėlį, ant stalviršio ir kočėlo turi būti pakankamai miltų, o paplotėlis neturėtų būti storesnis kaip 3 mm;
- 2
krepšelius rekomenduojama valgyti kiek pravėsusius, tačiau visai atšalę jie nebus skanūs;- 3
tešlą labiau pagardinsite tešlą mėgstamais prieskoniais ir žalumynais, tuo patiekalas bus gardesnis.Susiję receptai - 2