Krepšelius pagaminti - ypač paprasta! Tačiau yra keletas patarimų, kuriuos reikėtų prisiminti:
Sudėtinės dalys
-
Miltai, 130 g
-
Grikių miltai, 40 g
-
Kepimo milteliai, 1 a. šaukštelis
-
Druska, 1/2 a. šaukštelis
-
Vanduo, 100 ml
-
Mocarela sūris, 125 g
-
Kalakutienos kumpis, 100 ml
Gaminimas
- 1kočiojant tešlos paplotėlį, ant stalviršio ir kočėlo turi būti pakankamai miltų, o paplotėlis neturėtų būti storesnis kaip 3 mm;
- 2
krepšelius rekomenduojama valgyti kiek pravėsusius, tačiau visai atšalę jie nebus skanūs;- 3
tešlą labiau pagardinsite tešlą mėgstamais prieskoniais ir žalumynais, tuo patiekalas bus gardesnis.Susiję receptai - 2