Lavašas su pikantišku varškės įdaru

Gaminame gardų užkandį - lavašą su varškės įdaru. Krabų lazdelės, česnakas, alyvuogės ir krapai suteikia pikantiško skonio...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.33 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
4.33 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Lavašas su varškės įdaru

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Vidutinio dydžio dubenyje šakute pertriname varškę, kad neliktų stambių gumulėlių;
  • 2
    Suberiame: smulkintus šviežius krapus, smulkintas alyvuoges (naudosime juodąsias), dvi mažesnes arba vieną didelę itin smulkiai susmulkintą česnako skiltelę. Pabarstome šviežiai maltais pipirais;
  • 3
    Krabų lazdeles suplėšome plonais išilginiais siūlais;
  • 4
    Gaminame padažą: keletą šaukštų majonezo, keletą šaukštų grietinės, šaukštą barbecue padažo (arba keletą šaukštų pomidorų padažo), šiek tiek garstyčių padažo - viską gerai išmaišome. Pagardiname druska ir pipirais;
  • 5
    Ant stalo ištiesiame lavašą (naudojome apie 25 x 50 cm dydžio lavašą), paskirstome ant jo padažą, tuomet - varškės įdarą. Tolygiai išdėliojame suplėšytas krabų lazdeles. Dailiai ir atidžiai susukame lavašą (kad nebūtų susuktas per laisvai). Susuktą lavašą su įdaru padedame į šaldytuvą keletui valandų, kad įdaras įsigertų į lavašą;
  • 6
    Supjaustome 1 cm griežinėliais ir valgome. Skanaus!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą