Vidutinio dydžio dubenyje šakute pertriname varškę, kad neliktų stambių gumulėlių;
2
Suberiame: smulkintus šviežius krapus, smulkintas alyvuoges (naudosime juodąsias), dvi mažesnes arba vieną didelę itin smulkiai susmulkintą česnako skiltelę. Pabarstome šviežiai maltais pipirais;
Gaminame padažą: keletą šaukštų majonezo, keletą šaukštų grietinės, šaukštą barbecue padažo (arba keletą šaukštų pomidorų padažo), šiek tiek garstyčių padažo - viską gerai išmaišome. Pagardiname druska ir pipirais;
5
Ant stalo ištiesiame lavašą (naudojome apie 25 x 50 cm dydžio lavašą), paskirstome ant jo padažą, tuomet - varškės įdarą. Tolygiai išdėliojame suplėšytas krabų lazdeles. Dailiai ir atidžiai susukame lavašą (kad nebūtų susuktas per laisvai). Susuktą lavašą su įdaru padedame į šaldytuvą keletui valandų, kad įdaras įsigertų į lavašą;
6
Supjaustome 1 cm griežinėliais ir valgome. Skanaus!