Lavašas su pikantišku varškės įdaru

Gaminame gardų užkandį - lavašą su varškės įdaru. Krabų lazdelės, česnakas, alyvuogės ir krapai suteikia pikantiško skonio...
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Vidutinio dydžio dubenyje šakute pertriname varškę, kad neliktų stambių gumulėlių;
  2. Suberiame: smulkintus šviežius krapus, smulkintas alyvuoges (naudosime juodąsias), dvi mažesnes arba vieną didelę itin smulkiai susmulkintą česnako skiltelę. Pabarstome šviežiai maltais pipirais;
  3. Krabų lazdeles suplėšome plonais išilginiais siūlais;
  4. Gaminame padažą: keletą šaukštų majonezo, keletą šaukštų grietinės, šaukštą barbecue padažo (arba keletą šaukštų pomidorų padažo), šiek tiek garstyčių padažo – viską gerai išmaišome. Pagardiname druska ir pipirais;
  5. Ant stalo ištiesiame lavašą (naudojome apie 25 x 50 cm dydžio lavašą), paskirstome ant jo padažą, tuomet – varškės įdarą. Tolygiai išdėliojame suplėšytas krabų lazdeles. Dailiai ir atidžiai susukame lavašą (kad nebūtų susuktas per laisvai). Susuktą lavašą su įdaru padedame į šaldytuvą keletui valandų, kad įdaras įsigertų į lavašą;
  6. Supjaustome 1 cm griežinėliais ir valgome. Skanaus!

Rekomenduojame išbandyti vasarišką lavašo receptą: lavašas su lašiša ››

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą