Aviečių ir kokoso pyrago gabalėliai

Lengvi ir tirpstantys burnoje aviečių ir kokosų pyrago gabalėliai. Naujas receptas Jo ir Jos sąraše!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.20 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
4.20 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Aviečių ir kokosų pyrago receptas
Tirpstantys burnoje aviečių pyrago gabalėliai abejingų nepalieka. O juk pagaminti taip paprasta!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Pyragą sudarys trys sluoksniai, tad pradedame nuo pirmojo. Dubenyje pusę stiklinės minkšto kambario temperatūros sviesto išsukame su dviem trečdaliais stiklinės cukraus. Pridedame plaktą kiaušinį (1 vnt.) ir šaukštą grietinės, viską gerai išmaišome;
  • 2
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais, suberiame į dubenį, išmaišome iki vientisos masės;
  • 3
    Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi ir tolygiai paskirstome tešlą ant dugno. Užpilame ir paskirstome stiklinę aviečių uogienės (antras pyrago sluoksnis);
  • 4
    Gaminame paskutinį pyrago sluoksnį. Išplakame du kiaušinius, įmaišome šaukštą cukraus, žiupsnelį vanilinio cukraus, suberiame pusę stiklinės (gali būti ir šiek tiek daugiau) kokoso drožlių. Tolygiai išmaišome ir paskirstome ant aviečių uogienės sluoksnio, viršų pabarstome kokoso drožlėmis;
  • 5
    Pašauname kepimo formą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepame apie 35 min.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Lilija | 10-17-2016 12:10

durniau nesugalvosi-dėti sviestą į stiklinę ir vėl į kitą indą…

Kristina | 12-4-2014 22:12

na supratau,bet turbut butu geriau rasyti gamais sviesta 🙂

Jokūbas | 12-2-2014 21:12

Galima ir išlydyti, paprasčiausiai kambario temperatūros sviestą tiesiog šaukštu dedame stiklinėn iki pusės jos tūrio 🙂

Kristina | 12-1-2014 15:12

tai cia lydytas sviestas?

Jokūbas | 11-30-2014 12:11

Minkštą sviestą galima 🙂

Kristina | 11-27-2014 16:11

Kiek gramu sviesto? kaip imanoma ismatuoti sviesta stiklinemis…

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą