Gaivus vaisių pyragas

Panašu į tradicinį obuolių pyragą? Ne visai, jeigu padarysime pyragą puresnį ir pridėsime vynuogių...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.20 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 10
Loading...
4.20 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 10
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Gaivus vaisių pyragas

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Dideliame dubenyje išsukime cukrų ir kiaušinius;
  • 2
    Miltus sumašykime su kepimo milteliais ir supilkime į kiaušinių plakinį. Sudėkime grietinę ir keletą šaukštų aliejaus - viską gerai išmaišykime iki tirštos vientisos masės;
  • 3
    Į tešlą sudėkime obuolius, pjaustytus gabalėliais, razinas, šiek tiek cinamono. Dar kartą gerai išmaišykime;
  • 4
    Į sviestu išteptą kepimo formą supilkime tešlą ir viršų apdėkime vynuogių puselėmis;
  • 5
    Kepkime apie valandą į iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol viršus gražiai apskrus.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą