Apelsinų pyragas

Gardaus apelsinų pyrago receptas įkandamas kiekvienam. Išvaizdus skanėstas tiks pavaišinti draugus ir netgi bosą!
4.47 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 17
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Apvalią kepimo formą nuimamais kraštais ištepkime sviestu;
  2. Kepimo formos dugną apibarstykime ruduoju cukrumi;
  3. Du didelius apelsinus nulupkime ir supjaustykime riekelėmis. Jomis išklokime kepimo formą;
  4. Kiaušinius elektriniu plaktuvu išsukime su cukrumi. Miltus sumaišykime su kepimo milteliais ir įsijokime į kiaušinių plakinį. Gerai išmaišykime ir supilkime ant apelsinų;
  5. Kepkime iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Iškepusį apelsinų pyragą atvėsinkime ir apverskime.

Gero apetito linki pyrago receptu pasidalinusi Lina!

Susiję receptai
Atsiliepimai
Lina | 11-13-2015 21:11

Gavosi graziai,bet labai sausas.

Jokūbas | 11-17-2014 18:11

@Agne. Siūlau pabandyti pirmiau su apelsinais. Rudasis cukrus neutralizuos, jeigu jie bus per daug rūgštūs!

Agne | 11-14-2014 11:11

O galima su konservuotais kokiais vaisiais, bijau kad gali pakliūti rūgštūs apelsinai?

Jokūbas | 9-8-2014 19:09

@Vilchelmina, smagu, kad pavyko :)

Jokūbas | 9-8-2014 19:09

@Danute. Su ruduoju cukrumi pyrago apačia bus gardesnė, todėl ir beriame ant dugno visus 9 v.š. = 120 g :) Ar pavyko?

Danutė | 8-24-2014 19:08

O vietoj rudojo cukraus ar galima keisti baltu, čia bus apie 180 g. tai visą ir reikia suberti ant dugno

vilchelmina | 8-21-2014 07:08

skanus pyragas

Jokūbas | 5-28-2014 22:05

Jurga, žinok išsiima nesunkiai (riebalai+cukrus susigeria į pyragą) :) Gerų emocijų tau virtuvėje!

jurga | 5-26-2014 11:05

o ar lengvai issiima pyragas is formos,jus cukrus apacioje ? :) aciu

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą