Šokoladas (tamsusis)

Šokoladas – konditerijos gaminių ingredientas, pagamintas iš fermentuotų skrudintų maltų kakavos pupelių, riebalų ir pasaldintas cukrumi (dažniausiai). Maistiniame šokolade naudojamos ir kitos sudėtinės dalys.

Šokoladas (tamsusis): susiję receptai
Šokoladu aplietas marcipanų pyragas
50 min.
Lengvo ir puraus marcipaninio pyrago receptas su nuotraukomis! Gamink ir skanauk namuose.
Šokoladiniu keksiuku receptas
60 min.
Šokoladinių keksiukų receptas! Skanu, gardu ir paprasta! Patiekalą gaminsime namuose.
Šokoladinis varškės pyragas
110 min.
Nuostabaus šokoladinio varškės pyrago receptas. Gaivumo suteiks apelsinas ir ne per saldus varškės kremas. Gaminame namuose.
Olimpo rutuliukai
120 min.
Skanūs namuose gaminti saldainiai iš kokoso, sutirštinto saldinto pieno ir šokolado. Receptas su nuotrauka.
Vaflių receptas
60 min.
Traškūs vafliai su šokoladinėmis viršūnėlėmis. Tokius kepdavo močiutės, mamos, o dabar ir mes.
Pieno kokteilis
10 min.
Laikas tradiciniam pieno kokteilio receptui. Kad būtų pakankamai saldu, pagardinsime šokolado drožlėmis.
Šokoladiniai sausainiai su riešutais
60 min.
Minkštų ir gardžių šokoladinių sausainių receptas su nuotraukomis.
Dieta: bananų desertas
15 min.
Receptas, kuris pagelbės besilaikantiems dietos. Saldu, sotu ir paprasta!
Avižiniai sausainiai
50 min.
Avižiniai sausainiai su šokolado gabalėliais - puikus pasirinkimas Kalėdiniam stalui. Pasiraitojam rankoves ir pirmyn kepti!
Šokoladiniai sausainiai
45 min.
Jeigu esi šokoladinio pyrago mėgėjas, tau patiks ir šokoladiniai sausainiai. Turėsi svečių? Nustebink juos ir iškepk šių sausainių.