Sviestą išsukime su cukrumi, įkulkime kiaušinį ir gerai išmaišykime;
2
Miltus sumaišykime su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi, suberkime į sausainių tešlą. Sukrėskime avižinius dribsnius ir peiliu skaldytą šokoladą, išmaišykime;
3
Šaukštu dėkime paruoštą sausainių tešlą (graikinio riešuto dydžio rutuliukai) į kepimo formą, kiekvieną priplokime šaukštu. Kepkime 180 laipsnių kaitros orkaitėje 15-20 min., kol avižiniai sausainiai paruduos. Iš karto neišimkime sausainių iš orkaitės, leiskime jiems ten pravėsti.
Super!
Be galo skanūs! Ypač skanu šilti su pienu ^^
Iš tikrųjų išsiskiria iš kitų mano gamintų avižinių 🙂
Super sausainiai! Nei prie popieriaus prilipo, nei i blyna susiliejo- gaminu iskart 3 porcijas, kas paragauja – receptuko praso 🙂
@Rūta. Gero apetito! 🙂
gaminau ,labai patiko tikrai skanus ir atrodo labai gerai dekui uz recepta
Kepimo miltelių reikėtų pusės a. šaukštelio. O avižiniai dribsniai tinka visokie. Kaip kam skaniau – stambūs 🙂
patikslinkit recepta kiek reikia kepimo milteliu neraso,ir kokie dribsniai tinka stambus ar smulkus ?:)
bet skonis uz tai nuostabus! as dar ziubsni seklu mixo imeciau. 🙂 o kad nesubegtu bandysim keksiuku formelese daryti 🙂
hm, kepa, bet pirma blogi matau ta, kad “graikinio riesutelio” formos nebeliko, o subego i viena dideli blyna…. ziuresim kas bus
žiauriai geri gavosi. tokie paprasti, lengvai pagaminami. tirpsta burnoje
Labai patiko, tarškūs gavosi. 🙂 tik prilipo prie popieriaus truputį.