Margas keksas su kakava

Margo drėgno kekso receptas su nuotrauka! Pasigaminkite namuose patys.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Keksas su kakava

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
  • 2
    Dideliame dubenyje išplakame kiaušinius. Kambario temperatūros sviestą (pusė stiklinės) išsukame su cukrumi, sudedame grietinę (pusė stiklinės), gerai išmaišome su kiaušinių plakiniu.
  • 3
    Įmaišome miltus. Tuomet atskiriame 1/4 tešlos, įmaišome į ją kakavos miltelius.
  • 4
    Kepimo fomoje pirmiau paskirstome tešlą (galime paskirstyti vieną, tuomet kitą tešlą; galime į baltą tešlą įmaišyti rudąją). Pašauname kepimo formą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 min. kol kekso paviršius dailiai paruduos arba į keksą įsmeigtas pagaliukas ištraukus bus švarus.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą