Kakava

Kakava – tikrojo kakavmedžio sėklos, dar vadinamos kakavos pupelėmis. Iš šių pupelių pagaminti milteliai plačiai naudojami konditerijos gaminiams bei gėrimo, vadinamo taip pat kakava, gamybai.

Kakava: susiję receptai
Receptas sausainiai suktinukai
60 min.
Trapūs margi sausainiai suktinukai jau vėsta ant stalo. Ruošiame šilto pieno stiklines ir kramtome pasigardžiuodami. Receptas su nuotraukomis.
Šokoladiniu keksiuku receptas
60 min.
Šokoladinių keksiukų receptas! Skanu, gardu ir paprasta! Patiekalą gaminsime namuose.
Šokoladinis lazdyno riešutų kokteilis
10 min.
Riešutinio kokteilio receptas pagal sveikos mitybos konsultantę Ireną Žentalytę. Gaminame ir mėgaujamės namuose!
Šokoladinis pyragas su kokosu
80 min.
Subrendo dar vienas pyragas - favoritas. Saldus, minkštas ir vientisos konsistencijos, tiesiog tobulas pyragas. Daliname receptu!
Šokoladiniai sausainiai su riešutais
60 min.
Šie sausainiai yra vieni mėgstamiausių kepinių mano šeimoje. Išbandyki šį receptą ir tu!
Keksas su kakava
50 min.
Margo drėgno kekso receptas su nuotrauka! Pasigaminkite namuose patys.
Smėlinis varškes pyragas
60 min.
Pasirūpiname vaniliniais ledais ir ruošiame kakavinį varškės pyragą šauniai popietei su kava ir arbatėle.
Šokoladiniai sausainiai su karamele
45 min.
Šokoladinių sausainių su karamelės pertepimu receptas. Karamelės kremo tikrai pakaks visiems saldūmynų mėgėjams!
Šokoladinė cukinijų uogienė
150 min.
Šis saldus cukinijos receptas ypač patiks dideliems ir mažiems smaližiams!
Aštri vištiena
60 min.
Aštriai paruošta vištienos krūtinėlė su daržovėmis. Aštrumas priklausys nuo čili pipiro ir paprikos kiekio - skanaus!