Kakava

Kakava – tikrojo kakavmedžio sėklos, dar vadinamos kakavos pupelėmis. Iš šių pupelių pagaminti milteliai plačiai naudojami konditerijos gaminiams bei gėrimo, vadinamo taip pat kakava, gamybai.

Kakava: susiję receptai
Saldus tortas
60 min.
Labai saldus namuose paruoštas tortas. Šio torto pakaks gausesniai kaip dešimties draugų armijai išmaitinti. Galimos įvairios - Jūsų pačių sugalvotos - torto pertepimų variacijos.
Keksas Zebriukas
50 min.
Tirpstantis burnoje keksas - dryžuotas kaip zebras. Prireiks trupučio kantrybės ir keksas pavyks puikiai.
Naminio tinginio receptas
35 min.
Naminis tinginys su sutirštintu pienu. Pagrindinis principas gaminant šį tinginį - nekeisti sudedamųjų dalių ir jų kiekio. Pasiteisinęs receptas.