Kakava

Kakava – tikrojo kakavmedžio sėklos, dar vadinamos kakavos pupelėmis. Iš šių pupelių pagaminti milteliai plačiai naudojami konditerijos gaminiams bei gėrimo, vadinamo taip pat kakava, gamybai.

Kakava : susiję receptai
Aštri vištiena
60
min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
Aštriai paruošta vištienos krūtinėlė su daržovėmis. Aštrumas priklausys nuo čili pipiro ir paprikos kiekio - skanaus!
Saldus tortas
60
min.
3.90 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 10
Loading...
Labai saldus namuose paruoštas tortas. Šio torto pakaks gausesniai kaip dešimties draugų armijai išmaitinti. Galimos įvairios - Jūsų pačių sugalvotos - torto pertepimų variacijos.
Keksas Zebriukas
50
min.
4.64 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 14
Loading...
Tirpstantis burnoje keksas - dryžuotas kaip zebras. Prireiks trupučio kantrybės ir keksas pavyks puikiai.
Naminio tinginio receptas
35
min.
4.22 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 77
Loading...
Naminis tinginys su sutirštintu pienu. Pagrindinis principas gaminant šį tinginį - nekeisti sudedamųjų dalių ir jų kiekio. Pasiteisinęs receptas.