Nepadoriai saldus Ingridos tortas

Labai saldus namuose paruoštas tortas. Šio torto pakaks gausesniai kaip dešimties draugų armijai išmaitinti. Galimos įvairios - Jūsų pačių sugalvotos - torto pertepimų variacijos.
3.90 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 10
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Dubenyje labai gerai išplakite kiaušinius, supilkite sutirštintą (kondensuotą) pieną;
  2. Kitame dubenyje išmaišykite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Supilkite į pirmąjį dubenį;
  3. Tešlą gerai išmaišykite ir supylę į skardą pašaukite 30-40 min, kad iškeptų;
  4. Tuo tarpu, kai saldus biskvitas kepa, grietinę sumaišykite su cukrumi – tai bus sluoksnis biskvito pertepimui;
  5. Baigus kepti biskvitui, leiskite jam ataušti. Išimkite jį iš skardos ir stabiliai pastatykite ant stalo. Ištempkite siūlą ir juo atsargiai pjaustykite biskvitą plonais sluoksniais (4-5mm). Pertepkite biskvito lakštus grietinės mase;
  6. Ant viršaus sieteliu užsijokite kakavos;

P.S. biskvito pertepimui galite naudoti jogurtą, sumaišytą su vaisiais, tai pat grietinę sumaišytą su želė.

Skanaus! Receptą atsiuntė Ingrida

Susiję receptai
Atsiliepimai
laima | 11-30-2012 18:11

labai knieti kuo greiciaiu isbandyt,skamba paprastai ir patraukliai:)

Prasetya | 2-16-2012 23:02

Tikrai taip, sagaitval? specialiai pakartotinai issikepiau lietinius siuos, tai pieno tikrai pyliau ne 400 ml, o 300 ml ir tada buvo pats tas, tiesiog nesp?jau pakoreguoti recepto

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą