Labai saldus namuose paruoštas tortas. Šio torto pakaks gausesniai kaip dešimties draugų armijai išmaitinti. Galimos įvairios - Jūsų pačių sugalvotos - torto pertepimų variacijos.
Dubenyje labai gerai išplakite kiaušinius, supilkite sutirštintą (kondensuotą) pieną;
2
Kitame dubenyje išmaišykite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Supilkite į pirmąjį dubenį;
3
Tešlą gerai išmaišykite ir supylę į skardą pašaukite 30-40 min, kad iškeptų;
4
Tuo tarpu, kai saldus biskvitas kepa, grietinę sumaišykite su cukrumi - tai bus sluoksnis biskvito pertepimui;
5
Baigus kepti biskvitui, leiskite jam ataušti. Išimkite jį iš skardos ir stabiliai pastatykite ant stalo. Ištempkite siūlą ir juo atsargiai pjaustykite biskvitą plonais sluoksniais (4-5mm). Pertepkite biskvito lakštus grietinės mase;
Labai gražus saldus tortas
Ačiū Jokūbai už recepta
laima | 11-30-2012 18:11
labai knieti kuo greiciaiu isbandyt,skamba paprastai ir patraukliai:)
Prasetya | 2-16-2012 23:02
Tikrai taip, sagaitval? specialiai pakartotinai issikepiau lietinius siuos, tai pieno tikrai pyliau ne 400 ml, o 300 ml ir tada buvo pats tas, tiesiog nesp?jau pakoreguoti recepto
Labai gražus saldus tortas
Ačiū Jokūbai už recepta
labai knieti kuo greiciaiu isbandyt,skamba paprastai ir patraukliai:)
Tikrai taip, sagaitval? specialiai pakartotinai issikepiau lietinius siuos, tai pieno tikrai pyliau ne 400 ml, o 300 ml ir tada buvo pats tas, tiesiog nesp?jau pakoreguoti recepto