Aštri vištiena
Aštriai paruošta vištienos krūtinėlė su daržovėmis. Aštrumas priklausys nuo čili pipiro ir paprikos kiekio - skanaus!
Paruošimo min. | Gaminimo
min.
Loading...
Loading...
Paruošimo min. | Gaminimo
min.
Sudėtinės dalys
-
Aliejus, 2 v. šaukštai
-
Pomidoras, 1 vnt.
-
Česnakas, 2 skiltelė
-
Vištienos sultinys, 150 ml
-
Vištiena, 400 g
-
Kakava, 1 a. šaukštelis
-
Rudas cukrus, 1 a. šaukštelis
-
Grietinė, 1 v. šaukštas
-
Citrinos sultys, 1 v. šaukštas
-
Pupelės, 50 g
-
Kalendra, žiupsnelis
-
Bulvės, 1 vnt.
-
Morkos, 1 vnt.
-
Čili pipiras, 1 vnt.
-
Raudonoji paprika, 1/4 vnt.
Gaminimas
- 1
Į įkaitintą keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite svogūną, papriką, smulkintą apvirtą morką, virtas pupeles, vištieną (krūtinėlės gabaliukai).
- 2
Šiek tiek pakepikite, apibarstykite kakava ir ruduoju cukrumi, sudėkite smulkintą čili pipirą (su sėklytėmis).
- 3
Užpilkite vištienos sultiniu, sudėkite česnaką ir pomidorus. Troškinkite keptuvėje apie 20 min.
- 4
Išspauskite į troškinį citrinos sulčių ir dar pamaišykite 5 min.
- 5
Sudėkite į dubenį, sumaišykite su kalendros prieskoniu ir grietine.
Susiję receptai