Aštri vištiena

Aštriai paruošta vištienos krūtinėlė su daržovėmis. Aštrumas priklausys nuo čili pipiro ir paprikos kiekio - skanaus!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Aštri vištiena

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Į įkaitintą keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite svogūną, papriką, smulkintą apvirtą morką, virtas pupeles, vištieną (krūtinėlės gabaliukai).
  • 2
    Šiek tiek pakepikite, apibarstykite kakava ir ruduoju cukrumi, sudėkite smulkintą čili pipirą (su sėklytėmis).
  • 3
    Užpilkite vištienos sultiniu, sudėkite česnaką ir pomidorus. Troškinkite keptuvėje apie 20 min.
  • 4
    Išspauskite į troškinį citrinos sulčių ir dar pamaišykite 5 min.
  • 5
    Sudėkite į dubenį, sumaišykite su kalendros prieskoniu ir grietine.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą