Dubenyje išsukame kambario temperatūros sviestą su cukrumi (stiklinė balto ir stiklinė rudo cukraus). Supilame dviejų kiaušinių plakinį, beriame žiupsnelį vanilinio cukraus - viską gerai išplakame.
2
Kitame dubenyje kiek daugiau kaip dvi stiklines miltų sumaišome su puse stiklinės kakavos miltelių ir puse šaukštelio kepimo miltelių. Įberiame žiupsnelį druskos.
3
Dubens su biriais ingredientais turinį supilame į pirmąjį, šaukštu kruopščiai išmaišome. Pagardiname smulkintais Anakardžių riešutais (tiktų Pekanų ir kiti riešutai) ir kapotu šokoladu (abiejų po pusę stiklinės). Sumaišome.
4
Orkaitę įkaitiname iki 180°C kaitros, šaukštu dedame tešlą į kepimo formą, išklotą sviestiniu popieriumi. Dedame paliekant po 1,5-2 cm tarpą, nes kepdami sausainiai šiek tiek susileis į kraštus. Kepame 8-10 min.