Šokoladiniai sausainiai su riešutais

Šokoladiniai sausainiai su riešutais

Ingredientai:

Gaminimas:

  1. Dubenyje išsukame kambario temperatūros sviestą su cukrumi (stiklinė balto ir stiklinė rudo cukraus). Supilame dviejų kiaušinių plakinį, beriame žiupsnelį vanilinio cukraus – viską gerai išplakame.
  2. Kitame dubenyje kiek daugiau kaip dvi stiklines miltų sumaišome su puse stiklinės kakavos miltelių ir puse šaukštelio kepimo miltelių. Įberiame žiupsnelį druskos.
  3. Dubens su biriais ingredientais turinį supilame į pirmąjį, šaukštu kruopščiai išmaišome. Pagardiname smulkintais Anakardžių riešutais (tiktų Pekanų ir kiti riešutai) ir kapotu šokoladu (abiejų po pusę stiklinės). Sumaišome.
  4. Orkaitę įkaitiname iki 180°C kaitros, šaukštu dedame tešlą į kepimo formą, išklotą sviestiniu popieriumi. Dedame paliekant po 1,5-2 cm tarpą, nes kepdami sausainiai šiek tiek susileis į kraštus. Kepame 8-10 min.

Saldūs saldūs šokoladiniai sausainiai iškepti!

Sausainių tešla:

Šokoladinių sausainių su riešutais tešla