Margas keksas su kakava

Keksas su kakava

Ingredientai:

Gaminimas:

  1. Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
  2. Dideliame dubenyje išplakame kiaušinius. Kambario temperatūros sviestą (pusė stiklinės) išsukame su cukrumi, sudedame grietinę (pusė stiklinės), gerai išmaišome su kiaušinių plakiniu.
  3. Įmaišome miltus. Tuomet atskiriame 1/4 tešlos, įmaišome į ją kakavos miltelius.
  4. Kepimo fomoje pirmiau paskirstome tešlą (galime paskirstyti vieną, tuomet kitą tešlą; galime į baltą tešlą įmaišyti rudąją). Pašauname kepimo formą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 min. kol kekso paviršius dailiai paruduos arba į keksą įsmeigtas pagaliukas ištraukus bus švarus.

Gero apetito linki Karolina, dėkojame jai už receptą!