Kalėdinis pyragas

Tradicinis saldus baltas Kalėdinis pyragas su razinomis, migdolais ir spanguolėmis. Receptas su nuotrauka. Skanaus!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.57 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
4.57 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Kaledinis pyragas

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Ant silpnos kaitros prikaistuvyje ištirpinkime sviestą. Atvėsinkime jį, supilkime į didelį dubenį ir sumaišykime su cukraus pudra;
  • 2
    Vieną po kito įkulkime kiaušinius, pamaišykime;
  • 3
    Miltus sumaišykime su kepimo milteliais ir suberkime į tešlą. Gerai išmaišykime;
  • 4
    Razinas ir džiovintas spanguoles nuplikykime karštu vandeniu (galime 10 min. palaikyti, kad išsipūstų). Kartu su riešutais suberkime į tešlą ir išmaišykime;
  • 5
    Kepimo formą ištepkime sviestu ir pabarstykime džiūvėsėliais. Sukrėskime tešlą ir kepkime apie 45 min. kol pyragas iškeps ir paviršius gražiai apskrus.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą