Spanguolės

Spanguolės – rutuliški visžalio augalo vaisiai, prinokstantys rugpjūčio pabaigoje. Spanguolės vartojamos šviežios, virtos ir džiovintos maistui, vaistams.

Spanguolės: susiję receptai
Kiaulienos suktinukai su pomidorais ir spanguolemis
90 min.
Puikus nenuobodaus mėsos patiekalo pasirinkimas - gardūs suktinukai su džiovintais pomidorais ir spanguolėmis.
Saldžios sriubos receptas
60 min.
Išbandykime saldžios sriubos receptą kartu. Džiovinti vaisiai, aromatingas nuoviras ir gaivinantis rezultatas! Gero apetito!
Biscotti sausaineliai
60 min.
Gardžių itališkų sausainių receptas naudojantiems mini orkaites - neteks kepti sausainių visą dieną!
Suktinukai su slyvomis ir spanguolėmis
70 min.
Įdaryti mėsos suktinukai - saldaus ir rūgštaus derinys. Kepusi savose sultyse kiauliena išlaiko tikrąjį aromatą, o įdaras prideda malonią skonių įvairovę..
Kaledinis pyragas
60 min.
Tradicinis saldus baltas Kalėdinis pyragas su razinomis, migdolais ir spanguolėmis. Receptas su nuotrauka. Skanaus!
Sausainiai su pistacijomis ir spanguolemis
50 min.
Ruošiatės į svečius ir ieškote, ką skanaus ir pagaminto namuose nusinešti... Sausainiai su pistacijomis ir spanguolėmis - geras pasirinkimas.