Vištienos ketvirčiai su medumi ir garstyčiomis

Kepsime vištieną orkaitėje! Nustebtumėte sužinoję, kokį skonį slepia medus ir garstyčios...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.38 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 16
Loading...
4.38 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 16
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Vištiena su medumi ir garstyčiomis
"A ja ja jai, kaip skanu" pasakytų uteniškiai! Gaminsime orkaitėje. Reikės medaus ir garstyčių, bet apie viską iš eilės:

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Sumaišykime garstyčias su medumi ir alyvuogių aliejumi. Pagardinkime druska - jeigu iki tobulo skonio trūksta garstyčių arba druskos - pagardinkime papildomai!
  • 2
    Pasūdykime ir maltu česnaku ištrinkime vištienos ketvirčius. Sudėkime į kepimo formą. Dėkime ant viršaus medaus ir garstyčių pagardą, į tarpus pabarstykime rozmarino;
  • 3
    Įkaitinkime orkaitę iki 180 laipsnių kaitros ir pašaukime vištieną kepti 45 minutes.
  • 4
    Išimkime kepimo formą ir prieš tiekiant į stalą pabarstykime tik ką maltais juodaisiai pipirais.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Tavo vardas | 2-24-2015 18:02

nieko skanaus,,, sugadinta vakariene

Jokūbas | 5-3-2014 08:05

Labas! 3/2 kg = 1,5 kg, supratot teisingai! Na, jeigu kepti ant grotelių, tuomet siūlyčiau ketvirčius išmarinuoti įtrinant česnaku, taip pat medaus, garstyčių ir alyvuogių aliejaus užpilu. Palaikyti bent keletą valandų, kad užpilas įsigertų, tuomet kepti ant grotelių suvyniojus į kepimo foliją, kad mėsa neprarastų drėgmės. Prieš baigiant kepti galima išvynioti foliją ir kiek paskrudinti.

Tavo vardas | 4-20-2014 10:04

O čia 1,5 kg, gerai supratau? 🙂

Andžej | 4-20-2014 10:04

Ar tinka kepti gamtoj, ant grotelių?

Jokūbas | 4-10-2014 19:04

Garstyčių kiekį nurodžiau neteisingai, iš tiesų – 2 v. šaukštai. Ačiū už pastebėtą klaidą.

Tavo vardas | 4-10-2014 16:04

Gal paaiškintumėt kiek tų garstyčių…Garstyčios, 1/3 g (Šiandien taikysiu pagal savo skonį…)

Uteniskis | 5-28-2013 18:05

A ja ja jai, kaip skanu

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą