Vištienos ketvirčiai su medumi ir garstyčiomis

Vištiena su medumi ir garstyčiomis

Ingredientai:

Gaminimas:

“A ja ja jai, kaip skanu” pasakytų uteniškiai!

Gaminsime orkaitėje. Reikės medaus ir garstyčių, bet apie viską iš eilės:

  1. Sumaišykime garstyčias su medumi ir alyvuogių aliejumi. Pagardinkime druska – jeigu iki tobulo skonio trūksta garstyčių arba druskos – pagardinkime papildomai!
  2. Pasūdykime ir maltu česnaku ištrinkime vištienos ketvirčius. Sudėkime į kepimo formą. Dėkime ant viršaus medaus ir garstyčių pagardą, į tarpus pabarstykime rozmarino;
  3. Įkaitinkime orkaitę iki 180 laipsnių kaitros ir pašaukime vištieną kepti 45 minutes.
  4. Išimkime kepimo formą ir prieš tiekiant į stalą pabarstykime tik ką maltais juodaisiai pipirais.

Pakaks 4-6 žmonėms.