Čeburėkai

Čeburėkų receptas - tiems, kas nori tradicinį totorių virtuvės patiekalą pasigaminti namuose!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.60 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
4.60 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Čeburėkai
Ar ir Jūs mokykloje per pertrauką lėkdavote laukan, kad užsiimtumėte vietą eilėje prie čeburėkų su mėsa? Malonu prisiminti šiuos laikus, pasinaudoti šiuo receptu ir paskanauti čeburėkų (su vištienos sultiniu)!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Pašildykime pieną, įberkime žiubsnelį druskos, cukraus;
  • 2
    Kepimo miltelius įmaišykime į miltus ir visa tai pamažu suberkime į pieną (maišant, o vėliau ir minkant);
  • 3
    Tešlą sudėkime į maišelį ir padėkime į šalį trumpam pastovėti (kad tešla taptų elastingesnė);
  • 4
    Susmulkinkime svogūnus ir sumaišykime su malta kiauliena, Pagardinkime pipirais, druska, užpilkime šiek tiek vištienos sultinio ir palikime pasimarinuoti;
  • 5
    Iš tešlos iškočiokime plonus lakštus, išpjaukime apskritimo formos gabalėlius ir įdėjus mėsos įdaro, kruopščiai užspauskime kraštelius (kad mėsos įdaras išlaikytų sultingumą);
  • 6
    Virkime aliejuje, kol čeburėkai įgaus auksinį geltonumą. Išvirus sudėkime čeburėkus ant popierinio rankšluosčio, kad nubėgtų perteklinis aliejus;
  • 7
    Valgykime su vištienos sultiniu. Skanių čeburėkų!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą